Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Σαλατα με μοσχαρακι!

ΥΛΙΚΑ

1 μπολ πράσινα σαλατικά  
1 κρεμμύδι
12 τοματάκια cherry
100 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα
1/2 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο
Βινεγκρέτ με κόκκινο κρασί
Αλάτι
Πιπέρι  

Για τη βινεγκρέτ
1/2 φλιτζ. ξίδι
3 κουτ. χυμό λεμονιού
2 κουτ. μέλι
1 φλιτζ. ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάστε τη βινεγκρέτ χτυπώντας στο μπλέντερ το ξίδι, το λεμόνι, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι και ρίχνοντας σιγά-σιγά το ελαιόλαδο ώστε να ομογενοποιηθεί καλά και να αποκτήσει παχύρευστη υφή. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε τα πράσινα σαλατικά, το κρεμμύδι και τα ντοματάκια μαζί με την μισή ποσότητα από την γκοργκοντζόλα. Ανακατέψτε με τη βινεγκρέτ, ρίξτε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Κόψτε τα φιλέτα σε λεπτές φέτες. Βάλτε τις πάνω στη σαλάτα, την οποία θα έχετε αδειάσει σε μια σαλατιέρα, και απλώστε το υπόλοιπο τυρί. Ρίξτε λίγη ακόμα βινεγκρέτ πάνω από το κρέας και σερβίρετε.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...