Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα αναλάβει το τιμόνι του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα αναλάβει το τιμόνι του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι έχοντας συμφωνήσει σε όλα στην συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο.
Δίπλα του ο Γιάννης Βονόρτας.

Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα οριστική είναι και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό που ακούει στο όνομα του Χουάν Ραμόν Ρότσα με τον Αργεντινό τεχνικό να συμφωνεί σε όλα με τον Γιάννη Αλαφούζο και να επανέρχεται στον πάγκο του Τριφυλλιού για τρίτη φορά.

Σύμφωνα μάλιστα με αυτά που συζήτησαν οι δυο άνδρες ο Ρότσα δεν θα είναι ένας υπηρεσιακός προπονητής αλλά θα υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του παραμένοντας στον πάγκο μέχρι το καλοκαίρι.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Αλαφούζος είπε στον Χουάν Ραμόν Ρότσα ότι οι πράσινοι θέλουν το καλοκαίρι να βρουν έναν νέο σε ηλικία προπονητή και να στηρίξουν πάνω του το νέο πλάνο που θέλουν να φτιάξουν για τα επόμενα χρόνια.

Βέβαια ίσως η παραμονή του και μετά το καλοκαίρι εξαρτηθεί και από τον ίδιο και τα αποτελέσματα που θα φέρει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Από εκεί και πέρα πρέπει να θεωρείται σίγουρη και δεδομένη η παρουσία του Γιάννη Βονόρτα ως άμεσου συνεργάτη του Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πράσινο πάγκο.

Συζητήσεις από το πρωί

Η απόφαση για να αναλάβει πρώτος προπονητής ο Χουάν Ραμόν Ρότσα την πρώτη ομάδα πάρθηκε από το πρωί με τον Κώστα Ελευθεράκη να ανεβαίνει στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και να έχει αρχικά συνομιλία με τον Γιάννη Σαμαρά στα γραφεία της ακαδημίας.

Στην διάρκεια της συζήτησης βρέθηκε στα γραφεία και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα με τον Γιάννη Βονόρτα με τους Σαμαρά και Ελευθεράκη να αναλύουν το πλάνο στους δυο παλαίμαχους άσους και τεχνικούς των ακαδημιών.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε το ραντεβού του Ρότσα με τον Αλαφούζο με τους δυο τους να συμφωνούν σε όλα και μετά από αυτό ο Αργεντινός τεχνικός επέστρεψε και πάλι στην Παιανία.

Τα είπαν πάλι το απόγευμα

Εκεί μίλησε και πάλι με τους Σαμαρά και Βονόρτα για αρκετή ώρα πριν αποχωρήσουν όλοι τους από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και ανανεώσουν το ραντεβού τους για την Πέμπτη το πρωί στην προπόνηση της πρώτης ομάδας στο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού. 
http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...