Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Οι Master Tempo αυτο το καλοκαιρι δουλευουν σκληρα για νεα δουλεια!


Ενώ πολλοί καλλιτέχνες έχουν πάει διακοπές και λιάζονται στις παραλίες, οι Master Tempo δουλεύουν σκληρά για να μας προσφέρουν τα hits του αύριο.
Έτσι, έχουμε και απολαμβάνουμε ήδη τέσσερα νέα remix και όχι μόνο!
Το ντουέτο τους με τον Βασίλη Καρρά "Εδώ για σένα" κυκλοφόρησε μέσα Ιουνίου από τη Spicy και έχει ήδη σκαρφαλώσει στις υψηλότερες θέσεις των ραδιοφωνικών charts. Η συνεργασία τους όμως με την δισκογραφική εταιρία του Φοίβου δε σταματά εκεί. Οι MASTER TEMPO πρόσφατα δημιούργησαν στη Spicy το δικό τους label με τίτλο "Voice". Μέσα από αυτή τη "φωνή" τους, έγραψαν & κυκλοφόρησαν 2 ακόμα ραδιοφωνικές επιτυχίες στους αγαπημένους καλλιτέχνες Θέλξη (Στοίχημα) & Γιώργο Χρήστου (Η αρχή και το τέρμα).
Κι όμως η παραγωγικότητα αυτών τον super-producers δεν σταμάτησε εκεί! Δυνατά, summer remixes λοιπόν με την υπογραφή MASTER TEMPO μόλις κυκλοφόρησαν από την Voice/Spicy στα singles του Γιώργου Χρήστου και της Θέλξης, από την Warner στην ραδιοφωνική επιτυχία της Στέλλας Καλατζή "Άν κόψεις απ'όλους" και τέλος, από την EMI στο super hit της χρονιάς "Στη καρδιά μου βάζω αμπάρες" του Σαράντη Σαλέα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...