Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Τρικ για να διατηρησετε φρεσκα και μυρωδατα τα λεμονια σας!

ΥΛΙΚΑ

4 κουταλιές της σούπας αλάτι
2 -3 λεμόνια
Χυμό λεμονιού από 3 λεμόνια



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνουμε ένα αποστειρωμένο βάζο και ρίχνουμε στον πάτο 2 κουταλιές της σούπας αλάτι. Για να κόψουμε τα λεμόνια επιλέγουμε ένα λεπτό μαχαιράκι. Κόβουμε το πάνω μέρος από το λεμόνι.
Συνεχίζουμε και κόβουμε οριζόντια τα λεμόνια λίγο πριν το τέλος του κάθε λεμονιού.  Σε κάθε εγκοπή που έχει το λεμόνι ρίχνουμε αλάτι και τα τοποθετούμε μέσα στο βάζο ρίχνοντας λίγο ακόμα αλάτι και το χυμό λεμονιού.
Φυλάμε στο ψυγείο για 3 βδομάδες και είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...