Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

AYTOΣΑΡΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ''ΚΑΡΦΙΑ'' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ...


Σε σπάνιες αναφορές στην καταγωγή του αλλά και στις πολιτικές και θρησκευτικές του πεποιθήσεις προχώρησε ο Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια του ετήσιου γεύματος για την Ένωση Ανταποκριτών Λευκού Οίκου...


Θέλοντας να πικάρει τους Ρεπουμπλικανούς για την έλλειψη συνεργασίας σε θέματα πολιτικής ο πρόεδρος των ΗΠΑ επισήμανε – κάνοντας αναφορά στην καταγωγή του – πως «γνωρίζω ότι οι Ρεπουμπλικάνοι προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη το 2012 αλλά σε ένα θέμα που νομίζω ότι θα συμφωνήσουν είναι ότι πρέπει να προσεγγίσουν περισσότερο τις μειονότητες. Και μη με πείτε εγωιστή, αλλά μπορώ να σκεφτώ μια μειονότητα με την οποία θα μπορούσαν να ξεκινήσουν. Δείτε εμένα σαν τεστ».

Ο πρόεδρος Ομπάμα επιτέθηκε και σε όσους έχουν τον κατηγορήσει ότι είναι ένας ριζοσπάστης αριστέρος χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τα γκρίζα του μαλλιά. «Αυτές τις ημέρες κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και πρέπει να παραδεχθώ ότι δεν είμαι πια ο νεαρός Μουσουλμάνος σοσιαλιστής. Ο καιρός περνάει. Τα μαλλιά σου γίνονται λίγο γκρίζα».

Από τους αστεϊσμούς του Μπαράκ Ομπάμα δεν θα μπορούσε να γλιτώσουν και οι δημοσιογράφοι. «Ξέρω ότι το CNN περνάει ορισμένες δύσκολες στιγμές τελευταία. Αλλά θαυμάζω τη δέσμευσή τους να καλύπτουν όλες τις πλευρές της ιστορίας για την περίπτωση που κάποια από αυτές αποδειχθεί ειλικρινής» είπε χειροκροτούμενος ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
fimotro.blogspo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...