Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

SEXY Ριάνα με στριγκάκι και μπότες -από πίσω!


Το έκανε το θαύμα της πάλι η διάσημη τραγουδίστρια που δεν σταματά να τροφοδοτεί τους θαυμαστές της με πικάντικες πόζες της.
   


Αυτή τη φορά, αφορμή για τη σούπερ σέξι πόζα της Ριάνα (Rihanna) ήταν το "ευχαριστώ" που ήθελε να εκφράσει στον οίκο Prada και συγκεκριμένα στη σχεδιάστρια Μιούσια Πράντα (Miuccia Prada) για τις μπότες που σχεδίασε ειδικά για εκείνη.

Να ευχαριστήσει τη Μιούσια Πράντα για τις μπότες που σχεδίασε ειδικά για εκείνη ήθελε η Ριάνα και φωτογραφήθηκε έτσι. Τι δεν καταλαβαίνετε;;;
Ε, τι πιο φυσικό να τις φορέσει και να τις απαθανατίσει…
Έλα όμως που η φωτογραφία που τράβηξε στο Instagram δείχνει κάτι πολύ παραπάνω από το νέο της απόκτημα.
Η 25χρονη σταρ φόρεσε τις μπότες της που, όπως μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα δένουν σε μια ζώνη από τη μικροσκοπική της μέση, και ένα δαντελένιο στριγκάκι, γύρισε… πλάτη στην κάμερα και "κλικ". Ιδού το αποτέλεσμα που σκανδαλίζει όποιον τη βλέπει.
Με σώμα που θα ζήλευε και το πιο διάσημο μοντέλο η Ριάνα ποζάρει προκλητικά και στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία ευχαριστεί με τον δικό της τρόπο τη Μιούσια. (παραθέτουμε το τουιτ χωρίς μετάφραση για ευνόητους λόγους: "Gotcha b***h tip toeing on my marble flo'!!! Sick a** custom Prada boots! Miuccia you RULE!!! Thank you'"


womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...