Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Λεκτική αντιπαράθεση Ανδρέα Δημητρέλου και Αντώνη Ηλιόπουλου με αφορμή την ταμειακή διευκόλυνση των 300.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ!!


Οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή την ταμειακή διευκόλυνση των 300.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ, με τους Ανδρέα Δημητρέλο και Αντώνη Ηλιόπουλο να έχουν, δημοσίως, λεκτική αντιπαράθεση.

Το άτοκο δάνειο που θέλει να δώσει επιχειρηματίας στην ΑΕΚ, έχει δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή στην ΠΑΕ αφού η κόντρα που ξεκίνησε στο ΔΣ είχε συνέχεια στον αέρα του NovaΣπορ FM...

Ο Αντώνης Ηλιόπουλος είπε: "Δεν με ειδοποίησε κανείς για το πότε θα γίνει Δ.Σ.. Μου είπαν πως το συμβούλιο που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή θα γινόταν την Πέμπτη αλλά κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Βρήκα 20 κλήσεις στο κινητό μου χθες και πήρα πίσω και ρώτησα γιατί τόση βιασύνη να γίνει Πέμπτη το Δ.Σ. και μου είπαν για το δάνειο. Όλα αυτά όμως μου τα είπαν από το τηλέφωνο και δεν υπήρχε τίποτα επίσημο. 

Επίσης, μου είπαν πως για να πάρει η ΑΕΚ το δάνειο όρος θα ήταν να παραμείνει στην προεδρία της ΑΕΚ ο Ανδρέας Δημητρέλος. Μου ζήτησαν την έγκριση για ένα δάνειο για το οποίο δεν γνώριζα τους όρους. Εμένα με έβαλαν στο Δ.Σ. οι οργανωμένοι για να υπάρχιε διαφάνεια και νομιμότητα. Όταν μου λένε πως θα σου αποκρύψουμε ποιος δίνει τα χρήματα, δεν πιστεύω να είναι διαφανείς διεργασίες αυτές. Που ξέρω εγώ από μπορεί να προέρχονται αυτά τα χρήματα; Μπορεί από ναρκωτικά ή από ξέπλυμα! Αυτά δεν γίνονται ούτε από ομάδες της συνοικίας. 

Αν δεν μου πουν από πού έρχεται αυτό το δάνειο δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να συμφωνήσω. Σύμφωνα με το καταστατικό όμως δεν χρειάζονται την δική μου έγκριση. Ο μόνος που μπορεί να το εγκρίνει είναι ο Ανδρέας Δημητρέλος. Γιατί ήθελαν την δική μου έγκριση; Εγώ τους είπα ότι αρνούμαι να εγκρίνω κάτι για το οποίο δεν γνωρίζω τίποτα. 

Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στα άτομα που διοικούν την ΑΕΚ."

Ο Ανδρέας Δημητρέλος απάντησε: "Όσα λέει ο κ. Ηλιόπουλος δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Να μας πει ποιος του είπε πως θα πρέπει να μείνω στην προεδρία της ΑΕΚ για να πάρει η ομάδα το δάνειο;" 

Ο κ. Ηλιόπουλος είπε: "Μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση, από την ΠΑΕ και από δημοσιογράφους. Αφού μπορούσατε να το εγκρίνατε μόνος σας γιατί δεν το κάνατε;" 

Εκεί η κουβέντα ξέφυγε με τον Αντώνη Ηλιόπουλο να λέει στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ ότι αυτό που θέλει είναι να κρατήσει την καρέκλα του και ο Ανδρέας Δημητρέλος να απαντάει ότι το πρώην μέλος του ΔΣ το μόνο που επιθυμεί είναι να διαφημίσει το μαγαζί του...

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν ο Ανδρέας Δημητρέλος τόνισε: "Ο κύριος που θέλει να δώσει τα χρήματα στην ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του. Όπως έγινε και πέρυσι στην περίπτωση του δανείου από τον κ. Οικονόμοπουλο. Αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει να αναμειχθεί το όνομα του. Ούτε εγώ τον ξέρω. Μιλάω με τον εκπρόσωπο του και εκείνος μου είπε πως θέλει την έγκριση του Δ.Σ. για να πάει το δάνειο στην ΑΕΚ. Από την στιγμή που μπαίνουν οι 300.000 ευρώ και η κατάθεση θα γίνει από τράπεζα σε τράπεζα τότε δεν υπάρχει θέμα να προέρχονται τα χρήματα από ξέπλυμα ή από οτιδήποτε άλλο. Δεν έχει δεσμευτεί κάποιο έσοδο για την επόμενη χρονιά. Το δάνειο του Οικονομόπουλου που δόθηκε στην ΑΕΚ τον Μάρτιο έχει εξοφληθεί με τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. 

Με πρωτοβουλία της Original γίνεται η προσπάθεια να συναντηθούν πρώην μέτοχοι με τον Δημήτρη Βιντιάδη. Προτεραιότητα για την ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι να βρεθούν χρήματα. Υπάρχει κίνδυνος αν γίνει έλεγχος από το ΣΔΟΕ να επιβληθεί κάποιο επιπλέον πρόστιμο, δηλαδή επιπλέον προβλήματα. Αν γίνει έτσι όμως ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου για όλες τις ΠΑΕ." 
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...