Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ζωδια για 18/10/2012 Πεμπτη


ΚΡΙΟΣ

Οι πρωτοβουλίες που παίρνετε είναι πολύ δυναμικές αλλά συγχρόνως ξεκινάτε πάλι τα ίδια με άτομα που δεν σας γνωρίζουν πολύ καλά και σας δίνουν ακόμα τον χώρο τους.
Όπου υπάρχουν αποστάσεις είναι ό, τι καλύτερο για σας. Γιατί και επικοινωνείτε αλλά και κρατάτε τους τύπους που το έχετε ανάγκη, λόγω του μεγάλου παρορμητισμού σας. Είναι το χρυσό κλειδί. Εκπαιδευτείτε σε αυτό και θα δείτε αλλαγές. Η επιρροή σας πάντως είναι μεγάλη, κυρίως σε έναν Ζυγό. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα πετύχετε ξαφνικά μια πολύ καλή συμφωνία που μπορεί να σας φέρει καλές αλλαγές. Το σεξαπίλ σας θα είναι πολύ ανεβασμένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε ανάγκη να απελευθερωθείτε και να κάνετε πράγματα που σας είναι απαγορευμένα. Κάντε τα και μην σκέφτεστε τίποτε. Σπάνια ζείτε στο εδώ και τώρα, συνήθως είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν και στο να διατηρήσετε τα πράγματα όπως τα είχατε ξεκινήσει. Υπάρχει μια μορφή συνεργασίας με ένα άτομο που είναι σταθερή αλλά μερικές φορές σας βάζει σε πειρασμό να γίνετε καχύποπτοι. Καλύτερα να βρίσκετε την αλήθεια, παρά να κάνετε υποθέσεις που θα σας χαλάσουν την ενέργεια. Η θετική παρουσία ενός ατόμου σε ερωτικό επίπεδο δίπλα σας σάς αυξάνει την αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν πάντως ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα αλλά χρειάζεται να είστε ανοικτοί στο καινούργιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Έχετε αναγνωρίσει την αξία των άλλων ατόμων στην ζωή σας και ίσως αυτή την περίοδο κάνετε και κάποιες υπερτιμήσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Να είστε κάπως μετρημένοι με τις πεποιθήσεις σας τις ιδεολογικές, γιατί μπορεί να φανατιστείτε και να ακολουθήσετε κάποιο ρεύμα που τελικά δεν σας πηγαίνει. Η φιλοσοφία και η γνώση μπορεί να σας συνεπάρουν για λίγο ή να μείνουν μόνιμοι σύντροφοί σας. Ο Τοξότης είναι το άτομο που θα σας κάνει να δραστηριοποιηθείτε και να γίνεται πιο γενναίοι, αφού θα απαιτήσετε να αποκτήσετε αυτά που σας αξίζουν ή σας ανήκουν. Η σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα σας ωριμάσει αλλά και θα σας προβληματίσει γιατί θα χρειαστείτε να μπείτε σε όρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παραμένετε για λίγο σταθεροί αλλά και αδρανείς. Τα πισωγυρίσματα είναι φυσικά. Μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Είναι πράγματα που δεν μπορείτε να τα αποφύγετε. Απλά μην δημιουργείτε αδιέξοδα με την συμπεριφορά σας. Χρειάζεστε τον αέρα της επικοινωνίας για να ξεφύγετε από όλα που σας ενοχλούν. Υπάρχει ένα πρόσωπο πάντως στην ζωή σας που σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε και να εκφραστείτε. Μπορεί να είναι και Παρθένος. Πάντως με τα αδέλφια σας και τους συγγενείς σας, έχετε φτιάξει αυτή την περίοδο καλύτερες σχέσεις και για αυτό νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα θέματα σπιτιού σας απασχολούν και γίνεστε περισσότερο σχολαστικοί.

ΛΕΩΝ

Είστε βαθειά προβληματισμένοι και πολλοί μπορεί να κλειστείτε στον εαυτό σας γιατί δεν βλέπετε φως σε ένα θέμα που σας απασχολεί. Μην αφήσετε να σας κατακλύσουν οι σκέψεις που δεν σας δίνουν λύσεις. Αντίθετα, αγκαλιάστε την επέκταση και την τόλμη σε όλα σας τα βήματα. Η σχέση με έναν Σκορπιό μπορεί να σας γυρίσει πίσω σε οικονομικά θέματα ή ακόμα και σε κάποιες αξίες και αρχές σας. Το σπίτι σας είναι το επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας αυτή την περίοδο. Το καλό είναι ότι δεν σας έχει φύγει τελείως η διάθεση για ρίσκο και ένας Τοξότης θα σας βοηθήσει με την αισιοδοξία του και το ανοικτό μυαλό του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε αρκετά ανήσυχοι γιατί το περιβάλλον σας που μπορεί να σας επηρεάζει και να σας μεταπείθει. Καλό είναι να διατηρήσετε την σταθερότητά σας και να μην αλλάξετε το στόχο σας. Σίγουρα με δυναμικό τρόπο θα αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις και θα πείτε πολλές αλήθειες που μπορεί να ενοχλήσουν κάποια άτομα. Για αυτό να είστε προσεκτικοί και κυρίως με ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε στενά. Ο Τοξότης παίζει τον ρόλο του δασκάλου στην ζωή σας αλλά σας εκνευρίζει μερικές φορές με την υπερβολή του. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια εύνοια από μια κίνηση επαγγελματική αλλά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και πολύ πρακτικοί. Το ερευνητικό σας ταλέντο θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε κάποιο μυστικό. Προσπάθειες για να κόψετε το τσιγάρο μπορεί να ευδοκιμήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ δυναμικοί και κερδίζετε πολλά από αυτό. Χρειάζεται να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη ενός ατόμου για να κάνετε μια κίνηση συνεργασίας που σας είναι αναγκαία. Η σταθερότητα απόψεων σε συγκεκριμένα θέματα σας βοηθάνε να κρυσταλλώσετε μια ιδέα. Κάνετε προσπάθειες για να αλλάξετε την ροή των οικονομικών σας και στο τέλος μπορεί να έχετε καλά αποτελέσματα, αρκεί να υπάρχει εσωτερική συνοχή και πίστη. Μια ευκαιρία, για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να σας οδηγήσει σε επιτυχία. Επειδή μερικοί έχετε προβλήματα από μια σχέση και ίσως έχετε διακόψει επικοινωνία, καλό είναι να μην παραιτείστε από την προσπάθεια. Προ πάντων, όμως, να μην κάνετε σκέψεις που ίσως δε σας κάνουν καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πιο αισιόδοξοι και κεφάτοι. Το θέμα της επικοινωνίας λύνεται σιγά σιγά. Εσείς βγαίνετε από το καβούκι σας και μπορεί να διεκδικήσετε αυτά που πιστεύετε ότι σας ανήκουν. Η αλήθεια είναι απαραίτητη να βγει στην επιφάνεια και κυρίως για ένα οικονομικό θέμα γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξέρετε και εσείς που βαδίζετε. Θα πιάσετε τον εαυτό σας να θέλετε να κατακτήσετε έντονα κάποια πράγματα και να καθιερωθείτε από αυτά. Αλλά πριν από αυτό, καλό είναι να μην αναλωθείτε σε πολλά πέρα δώθε με άτομα που δεν σας ταιριάζουν και χαθεί ο σκοπός. Μια ξαφνική γνωριμία και κυρίως με έναν Κριό μπορεί να σας βάλει να σκεφτείτε με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχει πίεση να βγει η δύναμή σας και αυτό ίσως να σας φέρει αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα. Που σημαίνει ότι χρειάζεται να μην είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις σας και στον τρόπο που θα απαιτήσετε να βγει μια αλήθεια. Μπορεί και να φανατιστείτε με θέματα θρησκευτικά ή ιδεολογικά. Να είστε προσεκτικοί στις βίαιες εκδηλώσεις και γενικά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να καθίσετε στα αυγά σας και να μην ανακατεύεστε εκεί που δεν σας σπέρνουν. Υπάρχει πάντως γενικά μια τάση να βγείτε μπροστά και να αναλάβετε ακόμα και ευθύνες που δεν είναι δικές σας. Είστε κάπως κλειστοί και επιλεκτικοί με φίλους και γνωστούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιρροή ενός Τοξότη ή Δίδυμου ακόμα και από μακριά είναι πολύ έντονη. Η έρευνα σας χρειάζεται αυτή την περίοδο και κυρίως στη δουλειά σας. Υπάρχουν λάθη που πρέπει να τα αντιληφθείτε, προτού γίνουν κινήσεις που θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας. Πάντως έχετε πολλές επαφές και καλέσματα από άτομα που είχατε στο παρελθόν περισσότερες σχέσεις μαζί τους. Τώρα προσπαθείτε και πάλι να κάνετε νέα επανένωση, αλλά είστε κάπως διστακτικοί γιατί όλα έχουν αλλάξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναλαμβάνετε πολλά πράγματα γιατί νιώθετε δυνατοί και ευέλικτοι. Σίγουρα οι ελεύθερες κινήσεις σας πηγαίνουν περισσότερο γι' αυτό και η ευθύνη του εαυτού σας. Με έντονη προσπάθεια θα δείτε ότι θα έχετε μια καλή εξέλιξη σε θέματα δουλειάς και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Η άποψή σας πάντως μετράει και αν συνεργάζεστε με έναν Τοξότη, θα δείτε ότι όλα θα πάνε κατ' ευχή. Ο Παρθένος προσπαθεί να σας αποδείξει ότι νιώθει συναισθήματα για σας. Μπορεί να μην ταιριάζετε απόλυτα, αλλά σας ακολουθεί ακόμα και στα δύσκολα για αυτό μην τον απογοητεύσετε. Χρειάζεται να είστε πάντως πολύ δυνατοί για να κόψετε μια σχέση που δεν σας προχωράει παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε υπεραισιόδοξοι αλλά ίσως και μέσα στην υπερβολή σε θέματα θρησκευτικά ή ιδεολογίας. Ό, τι είναι καλό για σας δεν είναι απαραίτητο και για τους άλλους. Χρειάζεται να αφήσετε τους άλλους να το καταλάβουν από μόνοι τους. Σίγουρα κάποιο καλό μήνυμα θα έχετε, αφού νιώθετε τόσο έντονα ότι είστε στην αλήθεια αλλά χρειάζεται και ο τρόπος για να το μεταδώσετε. Η επαφή με το εξωτερικό ή με ένα νομικό θέματα θα σας δημιουργήσει στρες και ένταση αλλά θα τα καταφέρετε. Η απόφαση να μείνετε μαζί με ένα πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει.

astrology.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...