Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ποδοσφαιρο : Εχασε στον πρωτο του φιλικο ο ΠΑΟΚ

το πρώτο φιλικό του παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη ρουμανική Οτελούλ Γκαλάτι, σε γήπεδο του Αρνεμ, με 1-0.
Το παιχνίδι έδειξε αρκετά στοιχεία για τους τεχνικούς των δυο ομάδων, αφού η ρουμανική ομάδα ήταν σαφώς πιο έτοιμη με το τέταρτο φιλικό της, έναντι του ΠΑΟΚ που τώρα ξεκινάει τις δοκιμές.

Μολονότι ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος είχε την τεχνική υπεροχή εν τούτοις ήταν αυτός που δέχτηκε γκολ και αυτό ήταν το μοναδικό της αναμέτρησης. Στο 31΄ η Οτελούλ κέρδισε φάουλ στην περιοχή του ΠΑΟΚ και μετά από αδράνεια της αμυντικής γραμμής του «Δικεφάλου», ο Πένα πλάσαρε τον Κρέσιτς για να γράψει το τελικό 1-0.
Ο Γιώργος Δώνης, που έκανε πολλές αλλαγές στην επανάληψη, έμεινε γενικά ευχαριστημένος από τη συνολική προσπάθεια, δεδομένου πως δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς Μαλεζά, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη αλλά και τον Μπανγκουρά, που τις επόμενες μέρες θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ελληνική ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ έδειξε στο σημερινό φιλικό τεστ να αναπτύσσεται πολύ καλά, έχοντας σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Ωστόσο έδειξε αδυναμίες στην άμυνα, όπως στη φάση του γκολ όπου έλειψε η πείρα και η αυτοσυγκέντρωση. Ο ΠΑΟΚ πλησίασε δύο φορές στην ισοφάριση. Την πρώτη στο 77΄ όταν από σέντρα του Κωνσταντινίδη ο Πόποβιτς έπιασε σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι ελάχιστα άουτ και δύο λεπτά αργότερα, όταν από σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Ίλιε παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ σε βάρος της ομάδας του.
Ικανοποιημένος παρά την ήττα εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, που δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος γιατί είδα στο γήπεδο πράγματα που έχουμε πει στις προπονήσεις. Κανένας δεν έχει χαριστεί σε αυτά τα νέα παιδιά. Είναι εδώ με την αξία τους και κάποια από αυτά χτυπάνε θέση στην 11άδα».
Οι ενδεκάδες:
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Λίνο (55΄ Κωνσταντινίδης), Έτο (46΄ Αποστολόπουλος), Κατσικάς (72΄ Στάμου), Κουμάλο (46΄ Ιντζίδης), Γκαρσία (55΄ Κάτσε), Παναγιωτούδης (46΄ Λάζαρ), Γεωργιάδης (55΄ Δεληγιαννίδης), Ρομπέρ (67΄ Πόποβιτς), Πέλκας (61΄ Παπάζογλου), Αθανασιάδης (61΄ Γιάννου).
Οτελούλ: Μπράνεκ, Ρίπα, Πένγκα, Σίρτζι, Ίλιε, Φίλιπ, Τζιουρτζιου, Ιόργκα (55΄ Ιτανγκό), Στομάγιερ, Μπας, Πένα.
sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...