Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ποδοσφαιρο: Ο Ιταλος τεχνικος Καπελο παιρνει τα ηνια της Εθν.Ρωσιας!


Εποχή Καπέλο ξεκινά στην εθνική Ρωσίας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται στη Μόσχα για να επισημοποιήσει τη συνεργασία του με τη ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο Καπέλο, που το Φεβρουάριο αποχώρησε από την εθνική Αγγλίας, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, με τις αποδοχές του να φτάνουν τα 10 εκατομμύρια το χρόνο. Ο έμπειρος τεχνικός θα διαδεχθεί στο ρωσικό πάγκο τον Ντικ Άντβοκαατ.
Την ίδια ώρα, τη στήριξή του στο πρόσωπο του προέδρου της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, εξέφρασε ο Ικερ Κασίγιας από τη Βενεζουέλα όπου βρίσκεται για ένα ποδοσφαιρικό καμπ για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας πήρε θέση για το νέο σκάνδαλο διαφθοράς που κλονίζει τη FIFA μετά τις αποκαλύψεις για το πρώην πρόεδρό της, Ζοάο Χαβελάντζε. «Πιστεύω στον Μπλάτερ και τον υποστηρίζω γιατί είναι πολύ καλός πρόεδρος. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Κασίγιας.
Στην Ισπανία, την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε η Μπαρτσελόνα. Όλα τα αστέρια της ομάδας έδωσαν το «παρών» όμως τα φλας συγκέντρωσε ο νέος προπονητής, Τίτο Βιλανόβα, που διαδέχθηκε τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Βιλανόβα ξεκαθάρισε πως οι «μπλαουγκράνα» δεν θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού και πως η επιλογή του για τη γραμμή κρούσης είναι ο Νταβίντ Βίγια που επιστρέφει από σοβαρό τραυματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...