Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ζωδια για 25/07/2012

ΚΡΙΟΣ
Οι νέες δημιουργικές αναζητήσεις σας σήμερα θα σας βοηθήσουν να υπερπηδήσετε τα εμπόδια και να διώξετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες του παρελθόντος. Θα καθοδηγήσετε κάποιο δικό σας άτομο και θα το συμβουλέψετε σωστά. Θα συνειδητοποιήσετε ότι για να κάνετε κάτι καινούριο θα πρέπει να γκρεμίσετε κάτι παλιό. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να συντηρήσετε τα κεκτημένα σας και, κυρίως, να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Κάποια ένταση που θα γίνει, θα ξεκαθαρίσει καταστάσεις προς όφελος σας. Θα κάνετε νέες γνωριμίες από τον επαγγελματικό σας περίγυρο κάνοντας την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα χαρούμενη. Θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερη αξιολόγηση των αναγκών σας και να κοντρολάρετε τα έξοδα σας. Αφοσιωθείτε στην προσωπική σας ζωή και δείτε καθαρά τα δικά σας λάθη στις σχέσεις σας με τους άλλους. Κλείστε τις εκκρεμότητες σας και ανοίξτε νέους δρόμους στην ζωή σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα αυξήσουν τα οικονομικά σας παίρνοντας αποφάσεις και κάνοντας συμφωνίες που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας επιτυχία. Θα ενισχύσετε την αντικειμενικότητα σας και αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις υπερβολές και τα λάθη. Θα στρέψετε το ενδιαφέρον στην καριέρα σας και να την διαφυλάξετε από διάφορα άτομα, που ίσως θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα νιώσετε την ανάγκη να φροντίσετε με συνέπεια τα θέματα της εργασίας σας. Στα οικονομικά σας θα μπορέσετε να ενεργήσετε πιο εύκολα και με μεγαλύτερο κέρδος. Τώρα θα έχετε ένα πιο πρακτικό πνεύμα και θα είστε πιο συνετοί στην διαχείριση των χρημάτων σας. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα οικονομικά σας και αποφύγετε τις ακριβές αγορές. Θα εκφράζετε ευθέως την δυσαρέσκεια σας σε κάποια άτομα. Θα ξυπνήσουν αρνητικά συναισθήματα που θα δοκιμάσουν τις ψυχικές σας αντοχές.
ΛΕΩΝ
Θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα τόσο για το τι θέλετε όσο και για το τι μπορεί να γίνει. Θετικά γεγονότα μπορεί να προκύψουν από τις ιδέες ή την προσφορά των στενών συνεργατών σας. Ξεκαθαρίζετε από την ζωή σας το παρελθόν και ευνοείται το ερωτικό παιχνίδι. Παρά την αστάθεια στη διαχείριση των χρημάτων σας, θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από έξτρα εισοδήματα. Θα έχετε αντιφατικά αλλά δυνατά συναισθήματα και είναι καλό να κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να διορθώσετε προηγούμενες και όχι τόσο επιτυχημένες επιλογές σας. Προσέξτε μην εμπλακείτε σε αντιθέσεις και ό, τι κάνετε, να το κάνετε αργά και σταθερά. Θα μπορέσετε να χτίσετε υγιείς σχέσεις με τους γύρω σας και οι θετικές επιρροές στην αισθηματική σας ζωή θα ορίσουν μια καινούρια σελίδα στα ερωτικά σας. Στα επαγγελματικά σας προσέξτε τα ρίσκα και φροντίστε για την ισορροπία των οικονομικών σας.
ΖΥΓΟΣ
Θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο παραπάνω αλλά και να προσπαθήσετε περισσότερο για να έχετε επιτυχία. Θα κάνετε πρακτική και οικονομική αναδιοργάνωση γι’ αυτό χρειάζεται να είστε προνοητικοί και προσεκτικοί. Αποφύγετε τις σπατάλες, ενώ είναι καλό να μην προβείτε σε σημαντικές αγορές. Θα δοκιμαστούν τα όρια της αντοχής σας, αλλά σίγουρα στο τέλος θα ανταμειφθείτε. Θα μπορέσετε να κρατήσετε ό, τι έχετε πετύχει, αρκεί να έχετε υπομονή.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα πάνε καλύτερα τα πράγματα με τον σύντροφο σας και θα κάνετε συζητήσεις όπου θα υπάρξει κατανόηση. Θα είναι πιο εύκολο τώρα για σας να κάνετε σωστότερες επιλογές και να είστε περισσότερο απελευθερωμένοι από αρνητικές καταστάσεις. Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις και θα ξεκαθαρίσετε μακροχρόνιες προβληματικές σχέσεις στην ζωή σας. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και ίσως προχωρήσετε σε οριστικές ρήξεις που θα είναι όμως προς όφελος σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευνοούνται τώρα οι έντονες κοινωνικές συναναστροφές και δραστηριότητες. Κάποια πρόταση θα σας γεμίσει με αισιοδοξία, σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Θα κάνετε σωστές εκτιμήσεις και αποτιμήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προγραμματίστε νέα ξεκινήματα και διατηρήστε καλές σχέσεις με τους συνεργάτες σας αποφεύγοντας τις εντάσεις για να πετύχετε μελλοντική οικονομική άνοδο και επαγγελματική καταξίωση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποβάλλετε τους φόβους και τις ανησυχίες σας κι έτσι θα μπορέσετε να κάνετε πιο ουσιαστικές σχέσεις. Μη σας λυγίζουν οι δυσκολίες, γιατί πολύ σύντομα θα έρθει η επιτυχία. Θα καταφέρετε να εδραιωθείτε στις καινούριες σας δραστηριότητες. Η κρίση σας θα είναι υποκειμενική γι’ αυτό προσέξτε τα λόγια και τις αντιδράσεις σας. Θα έχετε θετικές επαγγελματικές εξελίξεις καθώς θα δεχτείτε την στήριξη κάποιων ατόμων με κύρος. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Περιορίστε τις καταναλωτικές σας τάσεις και θα αποζημιωθείτε μόνο αν εργαστείτε σκληρά. Θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο τις οικονομικές επενδύσεις που κάνετε. Θα έχετε επιτυχία μετά από την σκληρή δουλειά σας. Αρκετά έξοδα μπορεί να προκύψουν τώρα γι’ αυτό θα πρέπει να δείξετε σύνεση όσον αφορά την διαχείριση των χρημάτων σας. Ανοίξτε το μυαλό σας και προετοιμαστείτε για τις αλλαγές που έρχονται.
ΙΧΘΥΣ
Θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα σημαδέψουν τη ζωή σας κι αυτό θα σας βοηθήσει να αποστασιοποιηθείτε από το παρελθόν. Προχωράτε άφοβα σε κάποιες καινοτομίες στα αισθηματικά σας. Θα εστιάσετε την προσοχή σας σε ό, τι λείπει από την ζωή σας και θα κάνετε σημαντική πρόοδο. Δείξτε προσοχή στην οικογένεια σας η οποία φαίνεται να σας έχει ανάγκη. Θα βλέπετε με άλλο μάτι τόσο τον εαυτό σας όσο και τους άλλους γύρω σας.
e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...