Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΙΤΕ τις 7 πιο τολμηρές εμφανίσεις στην TV !!!


Οι επτά πιο τολμηρές εμφανίσεις στην ελληνική TV
έκαναν θραύση κάποτε στο μαγικό κουτί, όταν βασικό
θέμα της κάθε σειράς ήταν ο ακραίος έρωτας και το σενάριο απαιτούσε σκηνές με πολύ γυμνό.

Οι νέες ενζενί που έβγαιναν τότε στην τηλεόραση, εκτός από τις πολύ  καλές ερμηνείες είχαν και αυτό το κάτι άλλο, μιάς και ο θεός τις έπλασε,  βάζοντας τα καλύτερα υλικά γοητείας και ομορφιάς. 

Ποιά να πρωτοθυμηθεί κάποιος. Τη Δήμητρα Ματσούκα, τη Θεοφανεία Παπαθωμά, τη Μυρτώ Αλικάκη, τη Λίνα Σακκά ή τη Τζένη Θεωνά. 

Ζέτα Μακρυπούλια 



Όταν ακόμα είχε τα μαλλιά της καστανά και κοντά  εμφανίστηκε τόπλες αποκαλύπτοντας τα πλούσια αλλά και γοητευτικά  προσόντά της, στη σειρά "Αέρινες Σιωπές". 




Μαρία Κορινθίου 

                       

Ένα όμορφο φιδίσιο σώμα, η μελαχροινή καλλονή χωρίς ίχνος μακιγιάζ κάνει  μπάνιο γυμνή στο ποτάμι, σε μια σκηνή, όπου προσπαθεί να σαγηνεύσει τον  συμπρωταγωνιστή της Αλέξανδρο Σταύρου. 




Δήμητρα Ματσούκα 

                       



Ήταν από τις λίγες νέες ηθοποιούς άκρως αισθησιακή και ποθητή που  τόλμησε να κάνει άκρως αποκαλυπτικές σκηνές με τον Χριστόφορο  Παπακαλιάτη στο "Αγγιγμα ψυχής". 




Μυρτώ Αλικάκη 
              



Ποιός δεν την θυμάται στην θρυλική "Αναστασία" στα πρώτα βήματα της  καριέρας της, όπου υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο ενός τριγώνου ανάμεσα σε  πατέρα και γιό, Άλκη Κούρκουλο και Μηνά Χατζησάββα. 




Μαρία Σολωμού 

                       

Άλλη μία ταλαντούχα ηθοποιός αλλά και πολύ ωραία γυναίκα η  Μαρία στην τηλεοπτική σειρά "Ονειροπαγίδα", εμφανίζεται γυμνόστηθη με  τον παρτενέρ της Γιώργο Καραμίχο. 




Λίνα Σακκά 



Το πανέξυπνο και πικάντικο μουτράκι της σε συνδυασμό, με τι άψογες  γραμμές του σώματός της ήταν χάρμα οφθαλμών, όταν με βρεγμένο φανελάκι  επιδιδόταν σε ερωτικά καμώματα στα κτήματα, μαζί με τον Κώστα Σόμμερ στο  "Η αγάπη ήρθε από μακρυά". 




Τζένη Θεωνά 

                       
                                                                                   

Έπαιζε στη δραματική σειρά του Alpha "Τυφλόμυγα" δίπλα στον  Αντώνη Φραγκάκη και πολλά μεγάλα ονόματα του θεάτρου, του κινηματογράφου  όπως: Νατάσσα Καλογρίδη, Κώστα Βουτσά, Τόνια Καζιάνη, Φιλαρέτη  Κομνηνού. Ιστορική έχει μείνει η σκηνή που η Τζένη Θεωνά υποδύεται το  μοντέλο και αποκαλύπτει το σώμα της στο ζωγράφο Αντώνη Φραγκάκη.
newscity1.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...