Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τα 10 καλύτερα δωρεάν ΧΧΧ sites


Και πράμα και τζάμπα! Αν κάνεις ότι δεν ξέρεις αυτά τα ΧΧΧ sites είναι γιατί δεν τα ξέρεις όλα.


1.Xvideos
Μ’ ένα καινούριο βίντεο ν’ ανεβαίνει κάθε τρία λεπτά, δεν είναι τυχαίο ότι πολλά site χρησιμοποιούν το περιεχόμενο του Xvideos.com. Στα αρνητικά του καταγράφουμε ότι τα βίντεο αργούν αρκετά να φορτώσουν, ενώ η ποιότητα της εικόνας τους δεν είναι και η καλύτερη. Με περίπου όμως 115.000 βίντεο δικαιωματικά διεκδικεί μια θέση. Με τέτοιο περιεχόμενο, αν δεν βρεις κάτι να σε ικανοποιήσει, έχεις πρόβλημα.
www.Xvideos.com

2.Pornhub
Μακράν το καλύτερο site στο διαδίκτυο. Το 2009 έφτασε το Νο 1 στη λίστα του PK & Associates στην κατηγορία site ενηλίκων. Η εικόνα των βίντεο είναι πολύ καλή και τα βίντεο φορτώνουν πολύ γρήγορα. Επίσης διαθέτουν και μια έκδοση για το iPhone και το BlackBerry, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα το χρειαστείς.
www.Pornhub.com


3.Boysfood
Από το όνομά του ίσως πιστεύεις ότι απευθύνεται σε ομοφυλόφιλους. Λάθος. Είναι ένα πολύ καλό site με μεγάλη συλλογή από βίντεο. Θα βρεις αρκετά αν τα θες για «προσωπική» χρήση, με μεγάλη ποικιλία κατηγοριών.
www.boysfood.com


4.YouPorn
Σ’ αυτό το site θα βρεις ερασιτεχνικά αλλά και επαγγελματικά βίντεο. Με πολλές κατηγορίες για να διαλέξεις, ταιριάζει σε όλα τα γούστα. Αν σ’ αρέσει η ποικιλία ή απλά θες να ενημερώνεσαι για οτιδήποτε καινούριο στην πορνογραφική βιομηχανία, τότε πρόσθεσέ το στη λίστα σου.
www.youporn.com



5.Youjizz
Ένα από τα καλύτερα site που αξίζει να επισκεφτείς. Πλούσιο περιεχόμενο με αρκετά βίντεο στις κατηγορίες του. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι εδώ μπορείς να βρεις βίντεο διάρκειας μέχρι και μία ώρα οπότε… take your time.
www.youjizz.com


6.Ultrapasswords
Παλιό αλλά διαχρονικό. Πέρα από το δικό του υλικό, το συγκεκριμένο site ισχυρίζεται ότι έχει κωδικούς από άλλα site που χρειάζεται να πληρώσεις για να δεις το περιεχόμενό τους, κι έτσι εσύ τα βλέπεις δωρεάν. Με αυτό το συνδυασμό δεν βρίσκετε τυχαία στη λίστα μας.
www.ultrapasswords.com


7.Keezmovies
Το μότο του site: "What the Fuck is Keez?". Κι εγώ αναρωτιέμαι: "Ποιος ενδιαφέρεται; ". Άσχετα από το που αναφέρεται το όνομα του, είναι ένα απ’ τα καλύτερα που επισκεφτήκαμε. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και μας θύμισε πολύ το Pornhub.
www.Keezmovies.com


8.Empflix
Αυτό το site είναι νόμιμο και σίγουρα ξεχωρίζει από τα άλλα. Και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από το μοναδικό υλικό του. Μη φανταστείς ότι θα δεις ότι πιο extreme, αλλά σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις, μιας και έχει το περισσότερο υλικό σε όλες τις κατηγορίες του, σε σχέση με τ’ άλλα site.
www.Empflix.com


9.RedTube
Άλλο ένα site στην κατηγορία «tube». Δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από τα άλλα, αλλά δεν υστερεί και σε τίποτα. Πολλές κατηγορίες, μπόλικο υλικό και επαγγελματικό και ερασιτεχνικό, και πολύ εύκολο στη χρήση του. Αξίζει μια επίσκεψη.
www.redtube.com


10.Wide6
Δεν είναι ακριβώς porn site αλλά ένας πλήρες κατάλογος με όλα τα παραπάνω. Πληκτρολόγηση στη μηχανή αναζητήσεις ότι ψάχνεις και θα βρεις τα πιο καινούρια βίντεο με το περιεχόμενο που θέλεις. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι είναι πολύ εύκολο στη χρήση του. 
www.wide6.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...