ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μαργαρίνη (250γρ)
2 κουτιά πτι-μπερ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουβερτούρα
7 κ.σ. κόρν-φλάουρ
1 σαντυγί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βιτάμ να λιώσει σιγά σιγά. Μετά ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια, μόλις λιώσει και αυτή βάζουμε το ζαχαρούχο και δύο κουτάκια νερό(ως μεζούρα χρησιμοποιούμε το κουτάκι του ζαχαρούχου).Δυναμώνουμε την φωτιά και μόλις αρχίζει να βράζει διαλύουμε το κόρν φλάουρ σε ένα κουτάκι νερό (αν θέλουμε να γίνει πιο γλυκό εδώ προσθέτουμε και μερικές κουταλιές ζάχαρη), το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Την αφήνουμε να κρυώσει και μετά ρίχνουμε τα μπισκότα κομμένα.Απλώνουμε το μίγμα σε ένα πυρέξ και το σκεπάζουμε με την σαντυγί, το στολίζουμε με τρούφα ή ότι άλλο θέλουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
1 πακέτο μαργαρίνη (250γρ)
2 κουτιά πτι-μπερ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουβερτούρα
7 κ.σ. κόρν-φλάουρ
1 σαντυγί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βιτάμ να λιώσει σιγά σιγά. Μετά ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια, μόλις λιώσει και αυτή βάζουμε το ζαχαρούχο και δύο κουτάκια νερό(ως μεζούρα χρησιμοποιούμε το κουτάκι του ζαχαρούχου).Δυναμώνουμε την φωτιά και μόλις αρχίζει να βράζει διαλύουμε το κόρν φλάουρ σε ένα κουτάκι νερό (αν θέλουμε να γίνει πιο γλυκό εδώ προσθέτουμε και μερικές κουταλιές ζάχαρη), το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Την αφήνουμε να κρυώσει και μετά ρίχνουμε τα μπισκότα κομμένα.Απλώνουμε το μίγμα σε ένα πυρέξ και το σκεπάζουμε με την σαντυγί, το στολίζουμε με τρούφα ή ότι άλλο θέλουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου