Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Έλενα Παπαρίζου και Courtney Parker, αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα, με αφορμή το ATHENS PRIDE 2013

Μία καταξιωμένη στην Ελλάδα τραγουδίστρια, η Έλενα Παπαρίζου, και ένα ανερχόμενο αστέρι της ποπ μουσικής, η Courtney Parker, αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα, με αφορμή το ATHENS PRIDE 2013. 


Η Παπαρίζου -που την ερχόμενη Παρασκευή θα εμφανιστεί στο Almyra festival- μοιράστηκε στο Facebook την εν λόγω φωτογραφία, στέλνοντας το δικό της μήνυμα κατά της ομοφοβίας και της προκατάληψης! 

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοφιλής τραγουδίστρια στηρίζει καμπάνια του Κινήματος για την Γκέι Απελευθέρωση. Το 2010 τραγούδησε ζωντανά για το Athens Pride και αποθεώθηκε από το κοινό, ενώ έχει μιλήσει υπέρ της νομιμοποίησης των γκέι γάμων σε πολλές δημόσιες ή τηλεοπτικές εμφανίσεις της. 

Η φωτογράφηση έγινε για το εβδομαδιαίο περιοδικό Lifo, που όπως μας πληροφορεί στην επίσημη ιστοσελίδα του, πόζαραν στο φακό συνολικά 13 ζευγάρια, φιλήθηκαν και απάντησαν στο ερώτημα: "Τι θα έλεγες σε κάποιον που είναι ομοφοβικός για να τον πείσεις ν΄ αλλάξει;". 

Το 9ο Athens Pride θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος, με κεντρικό σύνθημα "Η Αθήνα δικιά μας". 

Νοοζ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...