Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Βουβή ήταν η γιορτή του Τόμας Πρωτόπαπα, που παραμένει για σχεδόν δύο μήνες στο κρεβάτι της Εντατικής


Βουβή ήταν η γιορτή του Τόμας Πρωτόπαπα, που παραμένει για σχεδόν δύο μήνες στο κρεβάτι της Εντατικής, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε. «Δυστυχώς δεν έχουμε κανένα νέο», δηλώνει ο θείος του νεαρού... 
ηθοποιού και ευχαριστεί τον κόσμο που συνεχίζει να συμπαραστέκεται. 


Για πρώτη φορά, την Κυριακή του Θωμά, οι γονείς και οι φίλοι του Τόμας δεν του ευχήθηκαν με το χαμόγελο στα χείλη, ούτε εκείνος μπόρεσε να γιορτάσει μαζί τους... «Κοντεύουν δύο μήνες και, δυστυχώς, δεν έχουμε κανένα νέο. Φαντάζομαι πως οι γιατροί θα μας πουν κάτι όταν υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη», δήλωσε ο θείος του 26χρονου ηθοποιού, Γιώργος, στην εφημερίδα «Espresso». 

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, «στην γιορτή του δεν πέρασε πολύς κόσμος από το νοσοκομείο, διότι οι περισσότεροι από τους φίλους του δεν ήθελαν να φέρουν σε δύσκολη θέση τους γονείς του. Άλλοι πάλι δεν συνδυάζουν το Τόμας με το Θωμάς. Έτσι άλλωστε γινόταν πάντα... Τον έπαιρναν τηλέφωνο με καθυστέρηση, όταν το συνειδητοποιούσαν. Την περασμένη Κυριακή ήρθαν στο νοσοκομείο όσοι έρχονταν σε καθημερινή βάση». 

Για ακόμα μία φορά, ο θείος του Τόμας ευχαρίστησε τον κόσμο που αγάπησε το παλικάρι τους μέσα από την δουλειά του και δεν έχει σταματήσει να στέλνει μηνύματα συμπαράστασης. 

Θυμίζουμε πως ο νεαρός ηθοποιός νοσηλεύεται στην Εντατική από τις 17 Μαρτίου, όταν βανάκι της «Αττικής Οδού» έπεσε με ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητό του. Μετά από πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι και διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές, ο Τόμας νοσηλεύεται σε κώμα, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς σταθερή αλλά και κρίσιμη.

Parapona-Rodou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...