Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

"Η Σπυριδούλα σώθηκε από τύχη" - Ξεσπά ο πατέρας της φοιτήτριας που έσπρωξε σε γκρεμό της Κέρκυρας ο Αφγανός

- Ο σοκαρισμένος πατέρας περιγράφει στο Newsit πως δέχθηκε την επίθεση απο τον Αφγανό η κόρη του

- "Μπαμπά είμαι καλά, μην ανησυχείς" του είπε στο τηλέφωνο
- "Το τομάρι που το έκανε αυτό ευτυχώς το βρήκανε" λέει ο κύριος Χάϊδος
- Aπό την Άρτα η φοιτήτρια, σπουδάζει Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρας
- Στον εισαγγελέα ο Αφγανός που την έριξε στο γκρεμό στην περιοχή Μουράγια



Η υπόθεση που συγκλονίζει το Πανελλήνιο ξυπνά μνήμες από την υπόθεση της Πάρου με την μικρή Μυρτώ. 

Στην υπόθεση της Κέρκυρας η 20χρονη φοιτήτρια που δέχθηκε επίθεση από τον Αφγανό στην περιοχή Μουράγια τα ξημερώματα της Κυριακής, 26/05/2013, δεν είχε έναν αλλά όλους του άγιους μαζί. Το κορίτσι σώθηκε ενώ ο Αφγανός ληστής την έσπρωξε από γκρεμό ύψους 8 μέτρων. 

Η νεαρή φοιτήτρια που σπουδάζει Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, είναι από τα Θεοδώριανα της Άρτας και είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Χάϊδου. 

Όπως δήλωσε στο Newsit o πατέρας της 20χρονης φοιτήτριας, Παντελής Χάϊδος "είχε τύχη το παιδί μου, μίλησα μαζί της και σήμερα το απόγευμα θα πάω και εγώ στην Κέρκυρα, είναι ήδη η γυναίκα μου εκεί. Της πήρε τη τσάντα και την έσπρωξε στο γκρεμό, είδε δύο αυτοκίνητα που έρχονταν και προφανώς φοβήθηκε να μην φωνάξει η κοπέλα βοήθεια, να μην τον δουν. Τι είχε στο μυαλό του δε ξέρω, δεν είναι άνθρωπος αυτός, πέταξε την κοπέλα και έπεσε από κάτω, πέταξε και την τσάντα και το πορτοφόλι. 

Ευτυχώς η κοπέλα μου δε χτύπησε σοβαρά και κατάφερε και ζήτησε βοήθεια. Αυτό το τομάρι που το έκανε αυτό όμως ευτυχώς το βρήκανε. 

Το κορίτσι ήταν με την παρέα του, έφυγε γύρω στη 1.30 από εκεί που ήταν για να γυρίσει στο ξενοδοχείο που μένει. Δεν ήταν ούτε σκοτεινό σημείο, ούτε τίποτα, μέσα στο δρόμο ήταν. Δεν ήταν κάπου απομωνομένα, να μην έχει κίνηση. 

Εμένα το πρωί της Κυριακής με ειδοποίησαν προφανώς για να μη μας φοβίσουν αφού το κορίτσι ήταν καλά. Ημουν δρομολόγιο με το φορτηγό και με πηραν από το νοσοκομείο. Μίλησα κατευθείαν με το κορίτσι, μου την έδωσε στο τηλέφωνο η συγκάτοικος της και ευτυχώς το κορίτσι ήταν καλά. Μου είπε "μπαμπά χτύπησα, μην ανησυχείς", προσπάθησε να με καθησυχάσει. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία, όμως το πρόβλημα με τους μετανάστες είναι μεγάλο για τα παιδιά πλέον. 

Βλεπω να κινδυνεύουν τα παιδιά μας τώρα τελευταία, στη ληστεία τι θα σου κάνουν, θα σου πάρουν τα λεφτά και θα φύγουν, αλλά τώρα πια τα παιδιά μας κινδυνεύουν" είπε τέλος ο κύριος Χάϊδος. 

Η 20χρονη Σπυριδούλα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς η μητέρα της Χάϊδω.
www.newsit.gr/
.exonea.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...