Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ζωδια για 04/09/2012 Τριτη


ΚΡΙΟΣ
Αν νομίζεις ότι είναι ήρεμη αυτή η Τρίτη για εσένα, μάλλον αυτό συμβαίνει επειδή αρνείσαι να δεις την αλήθεια των καταστάσεων.
Με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Κρόνο και την Αφροδίτη, καλό είναι να αντικρίσεις με ειλικρίνεια τα προβλήματα που έχεις και να οργανώσεις ένα σχέδιο, για να δώσεις μια – μια τις
λύσεις που απαιτούνται, ώστε να γίνει καλύτερη η ζωή σου. Σε αυτό το πλάνο, μην ξεχάσεις και τους ανθρώπους που πρέπει να απομακρύνεις, γιατί μάλλον τραβάνε το χαλί κάτω απ’ τα πόδια σου χωρίς να το καταλαβαίνεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Πολύ έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, καθώς θα βαλθείς να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, τόσο προσωπικά όσο οικογενειακά ή και γραφειοκρατικά. Είναι δύσκολο να το καταφέρεις σήμερα, με το πλανητικό σκηνικό να σου δημιουργεί εμπόδια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις. Ό,τι μπορείς να σώσεις, σώσε το!!!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέσα στο γενικότερο κλίμα στασιμότητας και καθυστερήσεων που επικρατεί, προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου, χωρίς όμως να τα καταφέρνεις πάντα. Παρ’ όλα αυτά, να ξέρεις ότι αυτή η στάση θα σου βγει σε καλό, γιατί θα σου επιτρέψει να επηρεάσεις θετικά και την διάθεση αυτών που σε περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να περάσεις μία χαλαρή Τρίτη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πρέπει σήμερα, να έχεις υπομονή απέναντι στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν και θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις. Με την Σελήνη από τον Κριό μέχρι το μεσημέρι να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Κρόνο και την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, πολλά ζητήματα που σε έχουν φέρει σε αντίθεση με αυτά τα άτομα θα βγουν πάλι στην επιφάνεια και θα πρέπει εσύ να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις τους άλλους, γιατί έχεις περισσότερη διαύγεια και αυξημένη αντίληψη.
ΛΕΩΝ
Πολλά άτομα θα σε πλησιάσουν σήμερα και θα ζητήσουν τη βοήθειά σου, αγαπητέ Λέων. Για να μην πανικοβληθείς, επέλεξε τα άτομα που θέλεις να βοηθήσεις και κάνε το, κρατώντας όμως κάποιες λεπτές ισορροπίες. Με τις αρνητικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Κρόνο και την Αφροδίτη να σε επηρεάζουν αρνητικά, χρειάζονται από μέρους σου ειδικές δεξιότητες, για να μην βρεθείς μπλεγμένος και υπαίτιος από το πουθενά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου, εξακολουθούν να παραμένουν στάσιμες και να μην εξελίσσονται. Σήμερα δεν πρέπει να εκνευριστείς, γιατί θα παρατήσεις ακόμα και τα θέματα εκείνα που προχωρούν μια χαρά. Πάντως, αρκετές διενέξεις που είχες με άτομα της οικογένειάς σου, θα αρχίσουν να εξαλείφονται και θα καταφέρεις να βελτιώσεις αισθητά τις μεταξύ σας σχέσεις, αν παραμείνεις ήρεμος και λογικός στις μεταξύ σας κουβέντες.
ΖΥΓΟΣ
Είναι μια πολύ έντονη μέρα η σημερινή για εσένα, όπου οι πρωτοβουλίες θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, αλλά η Σελήνη από τον Κριό μέχρι το απόγευμα, που πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Κρόνο και την Αφροδίτη, δυσκολεύει αισθητά τα πράγματα. Κρίσιμες θα είναι οι αποφάσεις που θα λάβεις, γι’ αυτό φρόντισε να είναι κινήσεις ψυχραιμίας και όχι βιασύνης. Γενικά, η παρόρμηση δε θα σου βγει σε καλό. Ζήτα την συμβουλή των ατόμων που εμπιστεύεσαι και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα η μέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά για εσένα, αν φροντίσεις να δεις τα πράγματα λίγο πιο θετικά απ’ ό,τι το προηγούμενο διάστημα. Μην αφήσεις τίποτα να σε ρίξει, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να κλείσεις καμιά εκκρεμότητα. Άλλωστε, μπορείς να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου όταν νιώθεις αισιόδοξος και όταν παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, θα αποδειχθούν καταλύτες για να λύσεις κάποια ζητήματα, που σε ταλαιπωρούν. Το καλό είναι ότι σήμερα η έντονη προσωπικότητά σου και το γοητευτικό σου προφίλ θα σε κάνουν ιδιαίτερα συμπαθή, σε άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να κάνεις χρήσιμες γνωριμίες για το μέλλον σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα είσαι αποφασισμένος να δώσεις οριστικές λύσεις και δεν αφήνεις τίποτα να σε σταματήσει. Μέσα σε αυτό το κλίμα, η ενέργεια και η αποφασιστικότητα που επιδεικνύεις είναι σωτήριες και δεν αφήνουν τίποτα να μείνει σε εκκρεμότητα. Από την άλλη όμως, η Σελήνη από τον Κριό πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον κυβερνήτη σου Κρόνο και την Αφροδίτη και θα σου βάλουν αρκετά εμπόδια. Θα πρέπει να έχεις πολύ υπομονή και επιμονή, για να υπερπηδήσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή για εσένα, και μπορεί να σε οδηγήσει στη λύση αρκετών θεμάτων, που σε απασχολούν. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μειώσεις το άγχος και να μπορέσεις να κινηθείς με ηρεμία προς τη σωστή κατεύθυνση. Άτομα της οικογένειάς σου μπορούν να σε βοηθήσουν. Μην τους αποκλείεις.
ΙΧΘΥΣ
Μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα σήμερα, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να ξέρεις τι κάνεις. Είναι γεγονός ότι οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται μπροστά σου η μια μετά την άλλη και, αν μπορέσεις να τις αναγνωρίσεις, θα τις αξιοποιήσεις δεόντως. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση και να μην επαναπαύεσαι, καθώς να μην αφήσεις την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου, να σου βάλει εμπόδια σε αυτά που έχεις σχεδιάσει να κάνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...