Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Διαψεύδει η οικογένεια Κόκκαλη για Άρη

Κατηγορηματική διάψευση από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Κόκκαλη για ενδιαφέρον του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού για τον Άρη.


Προ ολίγου καιρό κάποια ΜΜΕ έγραψαν για ενδιαφέρον της οικογένειας Κόκκαλη για τον Αρη. Χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα ανέφεραν για ανάμιξη του Πέτρου Κόκκαλη στον Άρη, για προσπάθεια του Γιάννη Ιωαννίδη, για επιθυμία της οικογένειας Κόκκαλη να δραστηριοποιηθεί ξανά στο ποδόσφαιρο.

Είχαν γράψει μάλιστα ότι ο Ολυμπιακός έδωσε 3 δανεικούς στον Άρη. Η φημολογία ξαναφούντωσε αφού ο Κόντης βγήκε στο Αθλητικό Metropolis και δήλωσε ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που προτίθενται να βάλουν 6-7 εκατομμύρια ευρώ για ΑΜΚ αν παραμείνει ο Άρης στην κατηγορία.



Ρωτήθηκε για τον Κόκκαλη και είπε: "Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο για τον Κόκκαλη". Πρόσωπο από τον στενό οικογενειακό κύκλο της οικογένειας Κόκκαλη αναφέρει σχετικά με το θέμα, όπως δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα το "ΦΩΣ".

"Είναι παντελώς αστείο! Παντελώς ανυπόστατο! Τρώγαμε όλη μαζί η οικογένεια και το συζητούσαμε γελώντας. Πως τα λένε αυτά για τον Σωκράτη Κόκκαλη; Για εκείνον υπήρχε και υπάρχει μόνο μία ομάδα. Δεν πάει καλά ο κόσμος!", κλείνοντας το θέμα.
sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...