Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Απίστευτο: Αστεγος κέρδισε 38.000 ευρώ στο ξυστό και συνεχίσει να μένει στο δρόμο


Τελικά οι συνήθειες δεν «κόβονται»… 



Αυτό αποδεικνύει έμπρακτα ένας άστεγος στο Illinois. Ο Ντένις Μαχούριν παρόλο που κέρδισε 50.000 δολάρια σε ένα ξυστό λαχείο υποστηρίζει πως θα συνεχίσει να μένει στο δρόμο, μέσα σε μια σκηνή, η οποία είναι η «κατοικία» του τα τελευταία 35 χρόνια. 

Ωστόσο, έχει ήδη προγραμματίσει πώς θα ξοδέψει τα 35.000 δολάρια που θα φτάσουν στα χέρια του. Σίγουρα θα αγοράσει μια νέα σκηνή, ενώ τα 15.000 θα πάνε κατευθείαν στην Εφορία. Επίσης κάποια από αυτά θα τα χρησιμοποιήσει για τον οδοντίατρο, κάποια άλλα για να επισκεφθεί το γιο του, ενώ τα υπόλοιπα θα τα αποταμιεύσει. 

Ο άστεγος Ντένις πάντως έχει μεγάλη καρδιά καθώς σκοπεύει να βοηθήσει και άλλους άστεγους της περιοχής. «Αποφάσισα ότι θα δώσω στον καθένα τους από 100 δολάρια».

Ήδη έχει σκεφτεί οχτώ άτομα που θα ενισχύσει, αλλά όπως λέει γελώντας, πιστεύει ότι θα διαθέσει τελικά περισσότερα χρήματα για αυτό το σκοπό, καθώς θα αποκτήσει νέους «φίλους» μόλις γίνει γνωστή η ιστορία του.

Όπως και να χει, τρόπο ζωής δεν πρόκειται να αλλάξει αφού υποστηρίζει ότι νιώθει χαρούμενος έτσι. Τι να πούμε εμείς… Όπως "την βρίσκει" καθένας. 


to-kounavi.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...