Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Εισιτήρια για την εκδήλωση του Γκάλη μόνο για τους κατόχους διαρκείας


Με διευκρινιστική ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης επισημαίνει ότι μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για την τιμητική εκδήλωση στον Νίκο Γκάλη…

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:
«Από το πρωί της Δευτέρας (01/04) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων της εκδήλωσης για τον Νίκο Γκάλη, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν προτεραιότητα μέχρι και την Παρασκευή 5 Απριλίου, ενώ από το Σάββατο 6 Απριλίου τα εισιτήρια θα διατεθούν ελεύθερα προς όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους.
Οι τιμές των εισιτηρίων:
Θύρες: 1, 5-6: 15€
Θύρες: 4, 7, 10: 20€
Θύρες: 2-3Β, 8-9 25€
Θύρες: 2-3Α, 8-9Α 30€
Θύρες: 2-3 GOLD 50€
*Παιδιά ηλικίας έως 6 ετών δικαιούνται ελεύθερη είσοδο ΧΩΡΙΣ θέση.
Τρόποι πληρωμής:
*Μετρητά
*Αντικαταβολή
Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά 09.00 με 17.00 από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (1ος όροφος, Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265 600), καθώς και τις ημέρες των εντός έδρας αγώνων μας από τα ειδικά εκδοτήρια.
Σημειώνεται ότι, κάθε φίλαθλος θα προσέρχεται στο γήπεδο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από την θύρα που αναφέρεται στο εισιτήριό του και θα καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται σε αυτό. Ενημερώνουμε ότι στις εισόδους κάθε θύρας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, θα υπάρχουν ειδικοί ταξιθέτες, οι οποίοι θα διευκολύνουν την διαδικασία.
Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για χορηγική υποστήριξη της εκδήλωσης, μπορούν να απευθύνονται στην κ. Αγγελική Κατσικά, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Συντονισμού του χορηγικού, στο τηλέφωνο 6944625243.
trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...