Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Sex και κύκλος: Ποιες μέρες του κύκλου μας η διάθεση μας είναι στα ύψη;


Και ποιες μέρες δεν αισθάνεστε ούτε στο ελάχιστο σέξι;
Μπορεί κάθε έμβιο και φυσικά σεξουαλικά ενεργό ον να λατρεύει το sex, ωστόσο είναι και κάποιες μέρες που κυριολεκτικά, η σκέψη και μόνο της συγκεκριμένης δραστηριότητας, προκαλεί πονοκέφαλο.
Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είχατε μία δύσκολη μέρα στη δουλειά, ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα το οποίο και δεν σας επιτρέπει να αφεθείτε και κατ' επέκταση να απολαύσετε το sex, αλλά κάποιες φορές τα αίτια είναι βαθύτερα και έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τον οργανισμό! Η γυναίκα άλλωστε, είναι ένα πλάσμα γεμάτο... ορμόνες, οι οποίες είναι ικανές να επηρεάσουν τα πάντα πάνω της, όπως φυσικά και τη διάθεσή της για sex. Εσείς λοιπόν ξέρατε ότι ανάλογα με τον κύκλο σας και με το σε ποια μέρα βρίσκεστε, επηρεάζεται η επιθυμία σας για σεξουαλική επαφή; Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά...
1. Πρώτη εβδομάδα: Η εβδομάδα αυτή στο γυναικείο κύκλο, είναι η εβδομάδα της περιόδου. Αρκετές γυναίκες δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνουν sex τις μέρες αυτές, ωστόσο για τις περισσότερες φαντάζει ένα απίθανο και αρκετά σιχαμερό σενάριο. Τα επίπεδα των οιστρογόνων αλλά και της τεστοστερόνης σας αυτή τη βδομάδα είναι πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα να αισθάνεστε αδύναμη και κουρασμένη. Αντί να κάνετε sex λοιπόν, καθίστε στο ζεστό σας κρεβατάκι, και κάντε υπομονή λίγες μέρες...
2. Δεύτερη εβδομάδα: Τις μέρες αυτές, ο οργανισμός παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή της προηγούμενης εβδομάδας. Τα επίπεδα των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης ανεβαίνουν κατακόρυφα καθώς βρίσκεστε λίγο πριν την ωορηξία ενώ φυσικά η λίμπιντό σας είναι στα ύψη. Πολλές γυναίκες έχουν κάνει λόγο για πολύ καλύτερο sex κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας ωστόσο το γεγονός ότι αυτές είναι και οι πιο γόνιμες μέρες, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή!
3. Ημέρα 14η: Θα έχετε ακούσει φανταζόμαστε για τη συγκεκριμένη μέρα άπειρες φορές, μιας και είναι η κατεξοχήν μέρα κατά την οποία η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών έχει την μεγαλύτερη όρεξη για sex! Σύμφωνα μάλιστα με στατιστικά, οι οργασμοί τη συγκεκριμένη μέρα είναι πολύ πιο έντονοι και μάλιστα είναι πολύ πιο εύκολο για μία γυναίκα να ολοκληρώσει την μέρα αυτή. Οπότε κορίτσια, πιάστε δουλίτσα!
4. Τρίτη εβδομάδα: Λυπούμεθα που θα σας το χαλάσουμε, αλλά η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την ωορηξία σας κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι οι ορμόνες σας αρχίζουν να μειώνονται με αποτέλεσμα να μειωθεί και η διάθεσή σας για sex! Φυσικά, το γεγονός ότι η διάθεση είναι μειωμένη δεν σημαίνει ότι εσείς δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να την ανεβάσετε, απλά δεν πρόκειται να σκέφτεστε το sex μέρα νύχτα όπως την προηγούμενη εβδομάδα.
5. Τέταρτη εβδομάδα: Ίσως η πιο κουραστική και ακατάλληλη βδομάδα για sex. Η όρεξη, για φαγητό, ανοίγει, το σώμα πρήζεται, ο ιδρώτας και τα υγρά μυρίζουν πολύ περισσότερο και γενικότερα όλα τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας δεν συνθέτουν και ένα τόσο σέξι σκηνικό. Οπότε λοιπόν, καλύτερα να μην το παίξετε σεξοβόμβες και να καθίσετε στα αυγά σας γιατί και sex εντέλει να κάνετε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορέσετε να το απολαύσετε!


//www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...