Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Ναρκωτικά και ένα όπλο στο πούλμαν που χρησιμοποιούσε ο νεαρός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ κατά την τριήμερη περιοδεία του


Οι αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν το λεωφορείο όταν ένας αστυνομικός αισθάνθηκε μια ύποπτη μυρωδιά...

Ναρκωτικά και ένα όπλο αναισθητοποίησης ανακοίνωσε η σουηδική αστυνομία ότι εντόπισε στο πούλμαν που χρησιμοποιούσε ο νεαρός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ κατά την τριήμερη περιοδεία του στη Στοκχόλμη.

Η μικροποσότητα των ναρκωτικών βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης και «έχει σταλεί στα εργαστήρια της αστυνομίας για ανάλυση» , δήλωσε ο εκπρόσωπος των αρχών Λαρς Μπίστρομ.

Οι αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν το λεωφορείο όταν ένας αστυνομικός αισθάνθηκε μια ύποπτη μυρωδιά, σαν από μαριχουάνα ή χασίς, όταν ο Μπίμπερ και η συνοδεία του επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο από το ξενοδοχείο της Στοκχόλμης όπου διέμεναν.

Το όχημα ερευνήθηκε εξονυχιστικά, ενώ ήταν σταθμευμένο κοντά στο στάδιο Γκλόμπεν Αρένα όπου ο Μπίμπερ έδωσε την τρίτη και τελευταία συναυλία του στη Σουηδία. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς μέσα στο λεωφορείο, γι' αυτό και η αστυνομία δεν έχει υπόπτους.

Ο 19χρονος τραγουδιστής, που βρίσκεται ήδη στο Ελσίνκι της Φινλανδίας για άλλη συναυλία, αντέδρασε στέλνοντας ένα μήνυμα στο λογαριασμό του στο Twitter: «Κάποιες φήμες (που κυκλοφορούν) για μένα (...) πού πάνε και τα βρίσκουν αυτά» .

epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...