Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Ο άντρας που γεννήθηκε χωρίς πέος, αλλά πήγε με 100 γυναίκες!


Ο 39χρονος σεκιουριτάς από το Μάντσεστερ, Άντριου Γουάλντ, είχε την ατυχία να γεννηθεί χωρίς πέος.
Συγκεκριμένα γεννήθηκε με έκτοπη ουροδόχο κύστη, κάτι που σημαίνει πως 
εκείνη σχηματίζεται στο εξωτερικό του σώματός του. Οι όρχεις του, υπάρχουν, ενώ το κομμάτι του φαλλού είναι το μοναδικό που λείπει. Μάλιστα, έχει υποστεί ήδη μια χειρουργική επέμβαση, σε μικρή ηλικία, όταν και οι γιατροί του τοποθέτησαν την κύστη στο σωστό σημείο. 

Παρ’ όλα αυτά ακόμα και χωρίς όργανο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει πάει με 100 γυναίκες! 

Για κάποιο περίεργο λόγο αρκετές από τις γυναίκες που συνάντησε στη ζωή του τού «έκατσαν», πιθανότατα από περιέργεια.

«Έκανα κάμποσα one night stand, αλλά είχα και μακροχρόνιες σχέσεις» είπε ο Άντριου σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα The Sun.

«Το γεγονός ότι δεν ήθελα μόνο τις πηδήξω, με έκανε να δείχνω πιο γοητευτικός στις γυναίκες».

Την πρώτη του κοπέλα τη γνώρισε στα 17 του. Μέχρι τότε δεν είχε μιλήσει σε καμία και σε κανέναν για το πρόβλημά του. Σε εκείνη όμως εξήγησε τα πάντα και χώρισαν ύστερα από τέσσερα χρόνια γιατί η γυναίκα «ήθελε να ζήσει και εμπειρίες που εκείνος δεν μπορούσε να της προσφέρει».

Όλη αυτή η άσχημη κατάσταση οδήγησε τον Άντριου στα ναρκωτικά και μάλιστα αυτό του έδωσε και ένα άλλοθι για να μην κάνει κανονικό σεξ με τις γυναίκες που γνώριζε, λέγοντας τους ότι λόγω των ουσιών δεν έχει κανονική στύση.

Τα πράγματα πάντως δεν είχαν πάντα θετική κατάληξη: μια φορά όταν είπε σε μια γυναίκα ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ, εκείνη τσατισμένη του έδωσε μια μπουνιά στο πρόσωπο.

Η σωτηρία: Ένα πέος από το χέρι του!

Πριν δύο χρόνια ο Άντριου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια. Πιάνοντας πάτο ο Άντριου αποφάσισε να κάνει κάτι πιο δραστικό. Επισκέφτηκε τον γιατρό του και εκείνος του είπε ότι υπάρχει μια τεχνική με τη οποία ίσως να μπορούσε να αποκτήσει ΠΕΟΣ!

Στη συνέχεια συμβουλεύτηκε έναν ειδικό και όταν οι χειρούργοι του είπαν ότι δέχονται να τον αναλάβουν ο Άντριου ενθουσιάστηκε. 

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Λονδίνου πρόκειται να κάνει μια τριμερή επέμβαση, μέσω της οποία ο 39χρονος, θα αποκτήσει τον ανδρισμό του.


Οι γιατροί πρόκειται να χρησιμοποιήσουν ένα μεγάλο μέρος του δέρματος από το σημείο του χεριού του άντρα, το οποίο θα περιλαμβάνει αιμοφόρα αγγεία και νεύρα.
Στη συνέχεια, θα μπορέσουν να το διπλώσουν, ώστε να πάρει μορφή σωλήνα, και να το «φυτέψουν» στην ηβική περιοχή.


Μετά τη θεραπεία, ο Άντριου θα εφοδιαστεί με μια εσωτερική αντλία, η οποία θα επιτρέπει τη μεταφορά αίματος, στο τεχνητό πέος, η οποία και θα τον βοηθά να ουρεί κανονικά, αλλά να ολοκληρώνει τη σεξουαλική του επαφή!


«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έρθει αυτή η μέρα και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι εγώ θα έχω πάνω μου ένα κανονικό πέος. Αν όλα πάνε καλά τότε θα έχω μια φυσιολογική ζωή. Το να κάνεις σεξ και παιδιά είναι δεδομένα πράγματα για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά για μένα τώρα γίνονται πιθανά.»

Μετά την επιτυχία της επέμβασης ο Άντριου σκέφτεται να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή του.
ksipnistere.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...