Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ !!


ΚΡΙΟΣ
Ο Μάρτιος είναι μήνας γεγονότων και εντάσεων για το ζώδιό σου.
Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 17 του μήνα στους Ιχθείς, το ζητούμενο είναι να αποφύγεις τις απώλειες και να μην σε παρασύρει το ρεύμα όταν εκδηλώνονται αντιξοότητες, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα. Προγραμμάτισε συντηρητικά τα έξοδά σου, μην αμελείς υποχρεώσεις και παρά τη δύσκολη εποχή, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν στον τομέα της εργασίας σου, ιδιαίτερα από τις 20 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα. Καλό θα είναι να μην εμπιστεύεσαι υποσχέσεις τρίτων και να μείνεις μακριά από αβέβαιες επενδύσεις, ρισκάροντας τα "σίγουρα". Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι σαφώς καλύτερο και για τα αισθηματικά σου ζητήματα, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου από τις 22 και μετά, χαρίζοντάς σου τις καλύτερες επιρροές της. Όσες συναισθηματικές αναταράξεις κι αν έχεις βιώσει μέχρι τότε, πάτα μία παύση στην παρορμητικότητά σου και προσπάθησε να βιώσεις όσο πιο έντονα μπορείς το ανοιξιάτικο κλίμα που δημιουργείται στη ζωή σου, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά.

Αισθηματικά
Στο ξεκίνημα του μήνα με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα και την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων να σε ταλαιπωρεί, υπάρχει κίνδυνος να θελήσεις να επιβληθείς στη ζωή του συντρόφου σου με άκομψους τρόπους, γεγονός που θα σε φέρει σε σύγκρουση μαζί του και όχι άδικα. Επίσης, δεν πρέπει να αφήσεις τρίτα άτομα να εισέλθουν ανάμεσα σας και να εκφράσουν τη γνώμη τους, τόσο για τη δική σου συμπεριφορά όσο και για τη δική του. Εσείς οι δύο ξέρετε καλύτερα τι συμβαίνει μεταξύ σας, όπως και τις αιτίες αυτών. Συνεπώς μείνε μόνη σου μαζί του και ξεκαθάρισε ό,τι σε στεναχωρεί ή σε απομακρύνει από κοντά του, χωρίς περιττά λόγια και πράξεις. Όσες είστε singles και αναζητάτε τον ιδανικό σύντροφο στη ζωή σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσετε ξαφνικά πάνω σε μετακίνηση, γι’ αυτό μην διστάσετε να ξεκινήσετε τώρα μια σχέση, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να εξελιχθεί αργότερα σε κάτι πιο σοβαρό. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, για να μπορέσουν οι άλλοι να σας πλησιάσουν πιο εύκολα και να σας γνωρίσουν καλύτερα.

Επαγγελματικά
Στο ξεκίνημα του μήνα προσπάθησε να συμφιλιωθείς και να συνεργαστείς καλύτερα με όσους από τους συνεργάτες σου έχεις διαφωνήσει έντονα τελευταία, γιατί χωρίς την δική τους συμβολή τα πράγματα ίσως δυσκολέψουν περισσότερο για σένα και βρεθείς μετέωρος, μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα που έχει δημιουργηθεί στο χώρο της εργασίας σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, επεξεργάσου καλά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην γίνεσαι απαισιόδοξος, εξαιτίας της οικονομικής ανασφάλειας που σε διακατέχει. Στα οικονομικά, επιβάλλεται συνετή διαχείριση των χρημάτων σου. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγεις τα ρίσκα και τις νέες επενδύσεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου θολώσει την κρίση και οι εκτιμήσεις σου δε θα είναι σωστές.



ΤΑΥΡΟΣ
Ο Μάρτιος αρχίζει με αρκετή ένταση και εκνευρισμό για το ζώδιό σου. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στους Ιχθείς μέχρι τις 17 Μαρτίου και γι’ αυτό είναι σκόπιμο να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που θα σε δεσμεύσουν επαγγελματικά ή αισθηματικά. Να περιμένεις αιφνίδιες αλλαγές στην οικογενειακή σου κατάσταση και πιθανόν μία αναπροσαρμογή στα επαγγελματικά σου σχέδια. Όλα αυτά οφείλονται στο ανάποδο πλανητικό σκηνικό, που θα επικρατεί τουλάχιστον για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Προσπάθησε να αμυνθείς με όσα μέσα διαθέτεις στην καινούρια πραγματικότητα που θα διαμορφωθεί γύρω σου και πάνω από όλα, προστάτεψε τα συμφέροντά σου. Προχώρα με ρεαλισμό και μην παρασύρεσαι από ενθουσιασμούς που δεν έχουν στερεή βάση, γιατί κάτι τέτοιο θα το βρεις μπροστά σου και θα το μετανιώσεις. Μέχρι τις 22 του μήνα, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθείς, τα προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν στον αισθηματικό σου τομέα μπορούν να ξεπεραστούν γρήγορα, αρκεί εσύ να μην τα δυσκολέψεις περισσότερο. Διατήρησε μία διακριτική στάση στα γεγονότα που θα συμβούν και μείνε συνετή, τόσο στα λόγια σου όσο και στα έργα σου.

Αισθηματικά
Στον αισθηματικό τομέα είσαι λίγο μπερδεμένη όσον αφορά στα θέλω σου, αλλά και τα συναισθήματα σου, γι’ αυτό προσπάθησε να τα ξεκαθαρίσεις πρώτα με τον εαυτό σου και μετά να αφήσεις τον σύντροφό σου να συμμετέχει σε αυτά. Ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, αν δεν είσαι σίγουρη για τα αποτελέσματα τους. Επίσης απόφυγε τυχόν πειρασμούς που θα σε περιτριγυρίσουν, γιατί να είσαι βέβαιη ότι θα αποκαλυφθείς και θα πληγώσεις άδικα τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι Ταύροι, εκμεταλλευτείτε το πρώτο μισό του μήνα για να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, γιατί από τις 17 και μετά θα βιώσετε έντονες καταστάσεις, που θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Οι άνθρωποι που θα συναντήσετε τώρα θα είναι άκρως αξιόλογοι και θα σας συνεπάρουν σε εμπειρίες που έχετε λησμονήσει!!!

Επαγγελματικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα καλό είναι να ασχοληθείς εκτενέστερα με την επίλυση προβληματικών καταστάσεων του παρελθόντος. Κάνε μία ανασκόπηση, προχώρησε σε νέες βάσεις και γίνε ξεκάθαρος με τα θέλω και τους συμβιβασμούς που επιβάλλεται να κάνεις, για να σταθεροποιήσεις ή να ισχυροποιήσεις τη θέση σου. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα σου φανούν πολύτιμες στην διεκπεραίωση των υποθέσεών σου και η ομαδική δουλειά είναι αυτή που θα σου λύσει τα χέρια στις δύσκολες στιγμές που θα αντιμετωπίσεις. Σε οικονομικό επίπεδο, προσπάθησε να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των εσόδων και των εξόδων σου και μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου, όσο κι αν οι στιγμιαίες σου ανάγκες προστάζουν κάτι διαφορετικό.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Με αρκετό άγχος αρχίζει ο φετινός Μάρτιος για το ζώδιό σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται ανάδρομα μέχρι τις 17 στους Ιχθείς και σου δημιουργεί μία αρνητική διάθεση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις οικονομικές και άλλες εκκρεμότητες που έχεις και φρόντισε να εξασφαλίσεις τις προϋποθέσεις, για την εκπλήρωση κάποιων επαγγελματικών σου σχεδίων. Από την άλλη, οι θέσεις της Αφροδίτης και του Άρη στο ίδιο ζώδιο για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα πυροδοτήσουν οικογενειακά και αισθηματικά προβλήματα, που θα σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Φρόντισε να μην είσαι ευέξαπτη στις συζητήσεις που θα κάνεις με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος ή ακόμη και με ανωτέρους ή συναδέλφους σου, που επηρεάζουν άμεσα την πρόοδο και τα συμφέροντά σου. Αν είσαι ευέλικτη στις εντάσεις που θα προκύψουν και εχέμυθη στις εκμυστηρεύσεις των γύρω σου, τότε ο μήνας θα έχει θετικά αποτελέσματα για εσένα και θα βγεις κερδισμένος. Στις 27 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, πρόσεξε να μην εκτεθείς κοινωνικά και δημιουργήσεις άλλη εικόνα από αυτή που έχεις. Είναι πολύ σημαντικό να φαίνεσαι, αλλά και να είσαι σταθερή!!!

Αισθηματικά
Στον αισθηματικό σου τομέα θα παρατηρηθεί κίνηση, αλλά η ατμόσφαιρα θα είναι ευμετάβλητη και θα σε μπερδέψει. Προσπάθησε καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα να είσαι ρεαλίστρια, ξεπερνώντας ανασφάλειες που έχεις απέναντι στον σύντροφό σου και έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν του. Τα προβλήματα μεταξύ σας πρόκειται να συνεχιστούν τουλάχιστον για το πρώτο μισό του Μαρτίου, αλλά αν ξεμπερδέψεις την κρίση σου, τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σου, γιατί είναι πολύ πιθανό αργότερα να μετανιώσεις γι’ αυτές. Κατέβασε τους τόνους στις μεταξύ σας συζητήσεις και προσπάθησε να κάνεις ήρεμο διάλογο μαζί του, για να βρείτε από κοινού λύσεις που είναι δίκαιες και για τους δύο. Όσον αφορά στις αδέσμευτους του ζωδίου, δύσκολα θα γλιτώσετε από πισωγυρίσματα σε παρελθοντικές σας σχέσεις, μιας και τόσο τα αισθήματα σας όσο και η απουσία κάποιου ενδιαφέροντος προσώπου, θα σας προτρέψει να ξαναδοκιμάσετε την ίδια συνταγή! Προσπαθήστε μόνο να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις και πληγωθείτε αργότερα!

Επαγγελματικά
Ένας δύσκολος μήνας ξεκινά για την επαγγελματική σου ζωή. Θα αισθάνεσαι πολύ πιεσμένη για όλες τις υποθέσεις σου που ακόμη δεν έχουν τελειώσει αλλά και έντονα αγχωμένη γι’ αυτές που θα σου επιδώσουν οι ανώτεροι σου λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στους Ιχθείς, το κλίμα θα βελτιωθεί λίγο και η διάθεση σου θα ελαφρύνει. Τώρα μπορείς να κάνεις κοινωνικές συναναστροφές και να επωφεληθείς από πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιγύρου. Προσπάθησε να περιορίσεις το άγχος που σε διακατέχει, οργάνωσε συναντήσεις και αποδεσμεύσου από καταστάσεις ή συνεργάτες που σε ρίχνουν ψυχολογικά ή σε κουράζουν. Διανύεις μία ευμετάβλητη περίοδο και το μόνο που δεν έχεις ανάγκη, είναι τέτοιου είδους συμπεριφορές. Τα οικονομικά σου πρόκειται να βελτιωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό και να σου επιστρέφει δανεικά που είχες ξεχασμένα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Μάρτιος θα δοκιμάσει την αντοχή σου, τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει μια σειρά δύσκολων περιστατικών και σε οδηγεί υποχρεωτικά να αντιμετωπίσεις κάποιες αντιξοότητες, που τις περισσότερες δεν είχες μέχρι τώρα υπολογίσει. Για να τα βγάλεις πέρα, θα αναγκαστείς να αλλάξεις τακτική, να προβείς σε αναθεωρήσεις, αλλά και να καταστρώσεις ένα καινούριο πρόγραμμα. Ο μήνας αυτός, καθ’ όλη τη διάρκειά του, απαιτεί από εσένα ένα μέτρο, ένα ρυθμό και να μείνεις μακριά από εντάσεις και βιασύνες. Προσπάθησε να μην παραμελείς τα άτομα που σε στηρίζουν και υπερασπίσου όσο περισσότερο μπορείς τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ακόμη κι αν διαφωνούν μαζί σου. Άλλωστε, αυτοί είναι που θα σε στηρίξουν τις δύσκολες στιγμές. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Κριό, στις 22, μείνε συνετή στη διαχείριση των οικονομικών σου και μην βιαστείς να ανοιχτείς σε καινούρια έξοδα, όσο κι αν το κλίμα της άνοιξης σε παρακινεί να το κάνεις.

Αισθηματικά
Τα άστρα σε συμβουλεύουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον έρωτα αυτό το μήνα. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθείς μέχρι τις 22, θα γίνεις πιο ρομαντική και πιο τρυφερή με τον σύντροφό σου, αφού θεωρείς ότι έχεις βρει τον ιδανικό άνθρωπο στη ζωή σου. Πρόσεξε όμως, να μην εξιδανικεύεις πολύ τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που είναι στη ζωή σου, γιατί μπορεί να προσγειωθείς απότομα αργότερα…. Αν ανήκεις στις αδέσμευτους του ζωδίου, να περιμένεις έναν έντονο μήνα, καθώς θα βιώσεις πάθη και συγκινήσεις, όμως σε ένα πλαίσιο μπερδεμένων καταστάσεων, που δε θα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Σταμάτα να αναλώνεσαι άσκοπα και προσπάθησε να βρεις τον άνθρωπο που σου ταιριάζει και θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικά
Παρόλο που η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, εσύ συνεχίζεις να αγχώνεσαι και να έχεις ανασφάλειες. Από τις 11 και μετά, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθείς, μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και τα καινούρια ξεκινήματα ή τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου. Από τις 17, που ο Ερμής θα επανέλθει σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο, μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, γιατί η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για οποιαδήποτε καινούρια δραστηριότητα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά είσαι σε πολύ καλό δρόμο, προκειμένου να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που είχες μέχρι τώρα. Από τις 22 και μετά, μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν έσοδα. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.



ΛΕΩΝ
Ο μήνας αυτός είναι μεταβατικός και όχι ιδιαίτερα ευχάριστος ψυχολογικά για εσένα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθείς μέχρι τις 17 Μαρτίου, επηρεάζει τη διάθεση και τις προσωπικές σου σχέσεις. Οι δυσκολίες επικοινωνίας που θα έχεις, θα σε φέρουν πολλές στιγμές στα όριά σου, αλλά πρέπει να δείξεις την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση, για να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. Μερίμνησε για εχθρούς και ανταγωνιστές που καραδοκούν στο παρασκήνιο της ζωής σου και βάλε τα δυνατά σου για να τους αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά. Ο Άρης, από τις 12 και μετά στον Κριό, σου χαρίζει αρκετή τύχη και ασφάλεια στις δύσκολες στιγμές σου, καθώς και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, από τις 22 και μετά, δημιουργεί καλύτερες προοπτικές για την εργασία σου ή την υλοποίηση των σχεδίων σου. Ωστόσο, κάτι βασικό που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά, είναι η νευρική υπερένταση, στην οποία έχεις καταδικάσει τον εαυτό σου. Να θυμάσαι ότι κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί χωρίς ηρεμία και σωστή εκτίμηση των δυνάμεών σου, γι’ αυτό ανασυγκροτήσου!

Αισθηματικά
Με τη Νέα Σελήνη στις 11 στο ζώδιο των Ιχθύων μπορείς να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα στη σχέση σου, που θα φέρει την ανανέωση που ζητάς. Η κοινωνικότητά σου θα είναι έντονη και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Ο Άρης την επόμενη ημέρα στον Κριό, σε προικίζει με πολύ ερωτισμό. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και η διάθεση σου θα είναι στα ύψη της τις τελευταίες δέκα ημέρες του μήνα, που και η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ίδιο ζώδιο, αλλά και που ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, θα σταματήσει να κινείται ανάδρομα, διευκολύνοντας κατά πολύ όλες σου τις επαφές. Μέχρι τέλος του μήνα σε περιμένουν αξέχαστες στιγμές, γεμάτες έρωτα, πάθος και ρομαντισμό. Και αν ακόμη αναζητάς τον έρωτα, έφτασε ο καιρός που οι πλανήτες θα σου χαρίσουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε με την καλή σου διάθεση και τις κινήσεις που θα κάνεις, να γνωρίσεις το ταίρι που μέχρι τώρα περίμενες.

Επαγγελματικά
Στη δουλειά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά, αν εσύ η ίδια προστατέψεις τα συμφέροντά σου και δουλέψεις περισσότερο τις φορές που θα σου ζητηθεί. Αν μη τι άλλο, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 17, πρέπει να είσαι πολύ μετρημένη στις κουβέντες σου και να αποφύγεις να έρθεις σε προστριβή με πολύτιμους συνεργάτες σου. Από εκεί και μετά όμως, επαφές, συναντήσεις, ταξίδια και αλλαγές, θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον της καθημερινότητας στα επαγγελματικά σου. Στις 27 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, θα καταβάλλεις προσπάθειες για να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερη και να ξέρεις πως πολύ σύντομα θα ανταμειφθείς όπως σου αξίζει. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν ακόμη να είναι προβληματικά. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και τα έξοδα δεν σε αφήνουν να πάρεις μια ανάσα ανακούφισης. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα τα δεις να ισορροπούν σταδιακά και αυτό θα σου χαρίσει άλλον αέρα στη διαχείρισή τους. Κάνε υπομονή!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή, να κινείται σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς μέχρι τις 17 Μαρτίου, θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου και θα βρεθείς αιφνίδια αντιμέτωπη με ανάγκες ή δυσκολίες, που θα προκύψουν στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Μην αφήνεις το θυμό ή τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε ασύμφορες και σπασμωδικές αντιδράσεις και μην επαναλαμβάνεις λάθη, τόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, όσο και επαγγελματικών συνεργασιών. Στα οικονομικά σου, παρά τις γενικότερες δυσκολίες που θα επικρατούν, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα που ο Άρης θα κινείται στον Κριό θα μπορέσεις να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες και ίσως κιόλας τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές σου, που εδώ και καιρό είναι σε εκκρεμότητα. Από τις 17 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, και ιδιαίτερα το διάστημα κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 27, στο Ζυγό, μπορείς να κάνεις επενδύσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, με πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης και απόδοσης.

Αισθηματικά
Μια περίοδο ισορροπίας και εύνοιας στις σχέσεις σου θα περάσεις αυτόν τον μήνα. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού στις 12 του μήνα και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να βάλεις τώρα τη σχέση σου σε νέες βάσεις. Αν δεν το παρακάνεις με την παροιμιώδη τελειομανία σου και δεν έχεις τρελές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν ευνοϊκά για εσένα. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στους Ιχθείς, πιθανόν να σου φέρει κάποια κούραση και να χαμηλώσει λίγο τους τόνους στο συνήθως μαχητικό σου πνεύμα, αλλά η Πανσέληνος στις 27 στο Ζυγό, ιδιαίτερα αν ανήκεις στις αδέσμευτους του ζωδίου, θα ανεβάσει κατακόρυφα τις επικοινωνίες σου και θα γίνεις πιο διπλωματική και γλυκομίλητη, πράγμα που θα προσελκύσει κοντά σου άτομα αξιόλογα και άκρως ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικά
Κάπως αντιφατικός θα είναι ο Μάρτιος για εσένα. Κάποιες επαγγελματικές σχέσεις σου αποκαθίστανται και οι επικοινωνίες σου παίρνουν τώρα μία πιο ήπια τροπή. Το πρώτο μισό του μήνα προβλέπεται να βγουν στην επιφάνεια προβληματάκια, που ναι μεν αντιμετωπίζονται, ωστόσο δημιουργούν άσχημη διάθεση. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα με τους συνεργάτες σου, με τον Ερμή από τις 17 Μαρτίου και μετά να συνεχίζει ορθά την πορεία του στους Ιχθείς, θα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα και δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να αξιοποιήσεις το καλό κλίμα που θα υπάρχει, χωρίς βιασύνες όμως. Ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων θα σου δημιουργήσει συναισθήματα επέκτασης και θα πρέπει να έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου, ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές, ιδιαίτερα όσον αφορά σε αυτές που ενέχουν και οικονομικό ρίσκο!



ΖΥΓΟΣ
Ο Μάρτιος έρχεται με πολύ άγχος και ένταση, καθώς μέσα σου ωριμάζει η ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές στους βασικότερους τομείς της ζωής σου. Μέχρι τις 17, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων ανάδρομα, φρόντισε να αποφύγεις αντιθέσεις στο περιβάλλον σου και μην αφήνεις τη φιλαρέσκεια ή τον ρομαντισμό σου να σε παρασύρουν σε άστοχες ερωτικές πρωτοβουλίες. Η διέλευση του Άρη στον Κριό, στις 12, διατηρεί μια ένταση σε όλη την γκάμα των σχέσεών σου και μια πρόκληση στην συμπεριφορά μερικών από αυτές. Οι κίνδυνοι μπορεί να μην είναι ορατοί, αλλά είναι υπαρκτοί, τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Προσπάθησε να τους παρακάμψεις, με όσα μέσα έχεις στη διάθεσή σου. Στις 27, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, καλό θα είναι να μην εμπλακείς σε σχόλια και σε παρεξηγήσεις και να μην αναμιχθείς σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Επίσης, καλό θα ήταν να φροντίσεις να λύσεις ορισμένα οικονομικά ή επαγγελματικά προβλήματα, ακόμα και αν είναι δύσκολη η διαδικασία. Βάλε τα δυνατά σου να κλείσεις εκκρεμότητες ή να ταχτοποιήσεις υποθέσεις, προκειμένου η συνέχεια της προσπάθειας και του αγώνα σου τον επόμενο μήνα, να είναι απαλλαγμένη από περιττό άγχος και κόπο.

Αισθηματικά
Αν εξαιρέσεις κάποια μικρά προβλήματα και αψιμαχίες για επιπόλαιες αιτίες και αφορμές με τον σύντροφό σου, ο Μάρτιος δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στα αισθηματικά σου, αντίθετα πρόκειται να ξεκαθαρίσει τα πράγματα υπέρ σου. Θα καταφέρεις να πείσεις αυτήν την περίοδο και να λάμψεις με την παρουσία σου, τόσο στις στενότερες όσο και στις ευρύτερες σχέσεις σου. Από τις 22 και μετά, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα εισέλθει στον φιλικό για εσένα Κριό, να είσαι προετοιμασμένη για πολλές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, είτε είσαι δεσμευμένη είτε ελεύθερη. Κοντά στην Πανσέληνο, στις 27 στο ζώδιό σου, κινήσου ελεύθερα και δείξε άφοβα στους άλλους τα αισθήματά σου. Ιδιαίτερα σημαντικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε περιμένουν, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά η καλή τύχη θα είναι στο πλάι σου στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και αν επιδείξεις την απαραίτητη σύνεση, τα αποτελέσματα που θα έχεις θα είναι εξίσου θετικά. Αρωγοί εδώ θα είναι η νέα θέση του Άρη στον Κριό, από τις 12 και μετά, καθώς και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, από τις 22 και μετά. Οι ευθύνες σου θα αυξηθούν, αλλά θα επικρατήσει ένα κλίμα ευφορίας και διεύρυνσης στον επαγγελματικό τομέα. Στον εργασιακό σου χώρο είναι πολύ πιθανόν οι σχέσεις σου με κάποιους συνεργάτες να περάσουν μια κρίση, τουλάχιστον το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, αλλά αν είσαι υπομονετική και διαλλακτική μαζί τους, θα καταφέρεις να τις περάσεις αναίμακτα. Στα οικονομικά, προμηνύονται καθυστερήσεις και απώλειες στα έσοδά σου, με αποτέλεσμα να νιώσεις εγκλωβισμένη. Κάνε συντηρητική χρήση των εσόδων σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ξεκίνημα του Μαρτίου σε βρίσκει με μία αρκετά περίεργη διάθεση και με έντονο άγχος για την πορεία των επαγγελματικών σου. Ο Κρόνος έχει ήδη ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου από τα μέσα του Φεβρουαρίου και τώρα, με την επίσης ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, τα πράγματα γίνονται ολοένα και δυσκολότερα. Ο Άρης, για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα στους Ιχθείς, διαταράσσει το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον και ενδεχομένως να προκαλέσει και ένα δυσάρεστο περιστατικό, το οποίο θα γίνει αφορμή να υποψιαστείς κι άλλους κινδύνους, που ακόμη όμως δεν φαίνονται. Να ξέρεις ότι οι υποχρεωτικές ανατροπές σχεδίων που θα έχεις θα είναι αναπόφευκτες. Ωστόσο, πολλά θα κριθούν από την αξιοποίηση των επικοινωνιακών σου δυνατοτήτων και από τα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσεις. Μέχρι τις 17 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, απόφυγε διαφωνίες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά και με ανθρώπους που ανήκουν στον στενό σου κύκλο. Συναισθηματικά θα επικρατεί καλό κλίμα, λόγω της θέσης της Αφροδίτης στους Ιχθείς μέχρι τις 22, αλλά με περιστασιακές εντάσεις. Να είσαι ψύχραιμη, αισιόδοξη και συνεργάσιμη ακόμη και με τους ανταγωνιστές σου, γιατί μόνο έτσι θα βγεις κερδισμένη.

Αισθηματικά
Καλύτερος για τα αισθηματικά σου θα είναι αυτός ο μήνας για εσένα, κυρίως το πρώτο δεκαπενθήμερο, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Αν και ο ανάδρομος Κρόνος στο ζώδιό σου σε προσγειώνει λίγο ανώμαλα με τους ανθρώπους που αγαπάς, αυτήν την περίοδο θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες στη σχέση σου. Θα νιώσεις πολύ πιο ελεύθερη από δεσμεύσεις του παρελθόντος και μάλλον αυτός ο μήνας θα βάλει στην τελική ευθεία κάποιες κοινές ταλαιπωρίες που βιώνεις με τον άνθρωπο σου. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα έχετε αρκετές ευκαιρίες και δυνατότητες να προσελκύσετε ένα αξιόλογο άτομο και ίσως τώρα βρείτε το ταίρι των ονείρων σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη γοητεία σας σε υψηλά επίπεδα και να είστε σίγουροι ότι οι κατακτήσεις που θα έχετε, θα είναι πραγματικά πολλές!

Επαγγελματικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις νέους, υποψήφιους συνεργάτες και θα σου γίνουν προτάσεις επενδυτικών συμμετοχών, που κατά πάσα πιθανότητα δεν τις είχες καν ονειρευτεί. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στους φιλικούς για εσένα Ιχθείς, σε βοηθά να αξιοποιήσεις την εύνοια και την αποδοχή που σου δίνονται και να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Τα θετικά χαρακτηριστικά σου, όπως η συνέπεια και η υπευθυνότητα, θα αποτελέσουν και αυτά χρήσιμα εργαλεία προς αυτήν την κατεύθυνση, αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις. Άτομα με κύρος θα σταθούν δίπλα σου και θα σε βοηθήσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου θα έχουν απώλειες, αν δεν προσέξεις την διαχείριση τους. Συνεπώς, οφείλεις να είσαι συγκρατημένη.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Μάρτιος θα φέρει υπερένταση και κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ παράλληλα θα απειλήσει την υγεία και τα νεύρα σου. Η διέλευση του Άρη στον Κριό, στις 12 του μήνα, αυξάνει τις υποχρεώσεις σου, αλλά και πληθαίνει τις αντιξοότητες στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Είναι σκόπιμο να προγραμματίσεις τις δουλειές και τα ενδιαφέροντά σου έτσι, ώστε να σου μένει χρόνος για μια μικρή δόση ανάπαυσης ή ψυχαγωγίας. Επίσης, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 17, καλό είναι να αναπτύξεις εναλλακτικές την ώρα που κάποιες υποθέσεις σου θα φρενάρονται ή θα ανατρέπονται. Πρέπει να είσαι ακμαία και αποτελεσματική, άλλοτε για να αξιοποιείς τις σύντομες ευκαιρίες και άλλοτε για να μην καθυστερεί η εφαρμογή των σχεδίων σου. Η Αφροδίτη στον Κριό, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, τονίζει τις εξελίξεις στην καριέρα σου και κάνει πιο καθοριστικές τις πρωτοβουλίες, κυρίως αν έχεις δική σου επιχείρηση. Η αισθηματική σου ζωή από την άλλη, τουλάχιστον για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα ζήσει αναταράξεις, είτε από την συμπεριφορά του συντρόφου σου είτε από γενικότερες συγκυρίες. Το κλίμα θα βελτιωθεί σταδιακά από τα μέσα του μήνα και μετά. Σημαντικός ο μήνας αυτός για τις επαγγελματικές και τις οικονομικές σου υποθέσεις και, παρά τις δυσκολίες, θα μπορέσεις να προωθήσεις τις δουλειές σου, έστω και μέσα σε ένα κλίμα νευρικό ή εμπόλεμο.

Αισθηματικά
Τα αισθηματικά σου θα ακολουθήσουν την πορεία που είχες χαράξει και τον προηγούμενο μήνα, χωρίς ιδιαίτερους κλονισμούς, αρκεί να βρεις χρόνο να αφιερώσεις στον σύντροφό σου. Ο Άρης μέχρι τις 12 θα παραμένει στους Ιχθείς και θα ανοίξει τους κοινωνικούς σου ορίζοντες και το πιθανότερο είναι, αν είσαι ελεύθερη, να κάνεις αυτές τις ημέρες μία πολύ σημαντική γνωριμία. Αν είσαι δεσμευμένη, θα έχεις τη στήριξη του συντρόφου σου και οι ιδέες σας θα ταυτιστούν για το καλό της σχέσης σας. Κοντά στην Πανσέληνο, στις 27 του μήνα στο Ζυγό, θα έχεις την ευκαιρία να δραπετεύσεις με ένα ταξίδι, που θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα με μία πιο αισιόδοξη ματιά.

Επαγγελματικά
Τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα μέχρι τώρα στο κεφάλι σου και αναζητάς χρόνο και χώρο, ώστε να τα ξεκαθαρίσεις. Ο Μάρτιος λοιπόν πρόκειται να σου δώσει αυτό που ζητάς και να βάλει σε άλλη τροχιά τώρα τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Σε γενικές γραμμές, η επαγγελματική σου ζωή θα έχει ανοδική τάση, αλλά θα νιώθεις ότι η κούραση αρχίζει να γίνεται ανασταλτικός παράγοντας. Προσπάθησε να μην επηρεάσεις και τους γύρω σου και να μην μεταδώσεις αυτήν την αρνητική σου διάθεση στους συνεργάτες σου. Ο μήνας, ιδιαίτερα από τις 17 και μετά, θα είναι ιδανικός για να προωθήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου και να δεις τα σχέδια σου να υλοποιούνται. Οι εμπνεύσεις σου θα είναι πιο εύκολο τώρα να υιοθετηθούν, καθώς οι άλλοι θα σε αντιμετωπίζουν με θετικό τρόπο. Είναι ευκαιρία να το αξιοποιήσεις επαγγελματικά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετή ένταση προβλέπεται τον Μάρτιο για εσένα, με τον κυβερνήτη σου Κρόνο ήδη να κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό από τον Φεβρουάριο, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να αποφύγεις εκνευρισμούς, βιαστικές αποφάσεις και κάθε τι που ο άστοχος χειρισμός του θα έβαζε σε κίνδυνο τα σχέδιά σου. Με τον Ερμή επίσης να κινείται ανάδρομα στους Ιχθείς μέχρι τις 17, καλό θα είναι να μην ξεκινήσεις τίποτε σημαντικό αυτό το διάστημα και αν τυχόν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις, φρόντισε να έχεις κάνει καλή οργάνωση. Στις σχέσεις σου με τους άλλους, προσπάθησε να είσαι δίκαιη και αντικειμενική, ώστε να αποφύγεις άδικες συμπεριφορές απέναντί τους. Από τις 17 του μήνα και μετά, το πλανητικό σκηνικό θα βελτιωθεί αισθητά και θα μπορέσεις να λύσεις σημαντικά οικονομικά και αισθηματικά σου προβλήματα, καθώς και να ξεκινήσεις με νέες προοπτικές κάτι καλύτερο στη ζωή σου. Μέχρι τότε όμως, φρόντισε να μην είσαι ανυπόμονη κι απερίσκεπτη, ώστε να αποφύγεις πιθανές αναβολές ή αποτυχίες. Στις 27 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο Ζυγό, προσπάθησε να μην εκτεθείς κοινωνικά ή επαγγελματικά από την παρορμητικότητά σου.

Αισθηματικά
Ήσυχος θα είναι αυτός ο μήνας για εσένα σχετικά με τα αισθηματικά σου. Με σύμμαχό σου την Αφροδίτη στους Ιχθείς μέχρι τις 22, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τα πράγματα στις σχέσεις σου και θα νιώσεις επιτέλους ικανοποίηση από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Αν είσαι γεννημένη το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, τα προβλήματά σου με το έτερον ήμισυ θα περάσουν επιτέλους στην τελική τους ευθεία. Αυτός ο μήνας θα σηματοδοτήσει μια καινούρια περίοδο στα αισθηματικά σου, εφόσον τα θέματα που σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό έχουν πλέον δρομολογηθεί. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, χρειάζεται να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να προχωρήσετε σε νέα δεδομένα, που θα σας απογειώσουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Επαγγελματικά
Άλλοτε μικρά και άλλοτε μεγάλα προβλήματα θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και τον Μάρτιο στον επαγγελματικό τομέα. Μην απογοητεύεσαι όμως, δεν είσαι η μόνη που τα βιώνει αυτά, καθώς όλος ο κόσμος ταλαιπωρείται. Για να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά στις δυσκολίες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, επιβάλλεται να πάρεις κατά κάποιο τρόπο την κατάσταση στα χέρια σου. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να προωθήσεις τις ιδέες σου και να έχεις άμεσα οφέλη από τις ενέργειές σου, αλλά θα πρέπει να προσέχεις, γιατί πολλοί ανταγωνιστές σου θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στην πορεία σου. Κατά τα διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Ιχθύων, έλεγξε τις εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο και για να μην παρασυρθείς, επιστράτευσε τη λογική και την διπλωματία σου. Τα οικονομικά σου θα πρέπει να τα προσέξεις ιδιαίτερα, καθώς αυξημένα έξοδα θα σε προβληματίσουν.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο φετινός Μάρτιος θα επηρεάσει άμεσα και καθοριστικά τη ζωή σου, γι’ αυτό λάβε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που χρειάζονται και μην πανικοβάλλεσαι. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στους Ιχθείς μέχρι τις 17, στον επαγγελματικό τομέα προβλέπεται μία δύσκολη και κουραστική περίοδος, καθώς θα νιώθεις ότι τίποτα δεν σου πηγαίνει ιδιαίτερα καλά. Μην απογοητεύεσαι όμως και προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, καθώς και να αποκαταστήσεις όποιες σχέσεις σου με συναδέλφους είναι απόμακρες. Ένα πρόβλημα σχετικό με το σπίτι ή την οικογένεια μπορεί τώρα να βρει το δρόμο για τη λύση του, όμως υπάρχουν αρκετά θέματα που θα απαιτήσουν την προσοχή σου αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου επιβάλουν συντηρητική τακτική, γι’ αυτό απόφυγε κάθε τι ριψοκίνδυνο και προσπάθησε να μην κάνεις έξοδα, ούτε ν’ αναλάβεις υποχρεώσεις, που θα μπορούσαν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα τα πράγματα φαίνεται πως αρχίζουν να βελτιώνονται και ιδιαίτερα από τις 22 και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Κριό, θα μπορέσεις να δρομολογήσεις καλύτερα τα επαγγελματικά σου σχέδια, αλλά και η αισθηματική σου ζωή θα ανασάνει!

Αισθηματικά
Αρκετά δυναμικός για την αισθηματική σου σχέση και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα είναι ο Μάρτιος για εσένα. Ο Άρης στον Κριό από τις 12 και μετά, θα τονίσει την παρουσία σου και η σχέση με τον σύντροφό σου θα αποτελέσει το επίκεντρο της ζωής σου. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό στις 27, θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τελείως τους όρους σου στον δεσμό σου, τουλάχιστον σε λεκτικό επίπεδο. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι σου να εφαρμόσεις στην πράξη τις αποφάσεις σου. Όσον αφορά στους ελεύθερους Υδροχόους, να περιμένετε ειδήσεις και προσκλήσεις από άτομα του ερωτικού σας παρελθόντος. Προσπαθήστε να ακούσετε τη διαίσθησή σας και μην αφεθείτε στα δίχτυα τους, αν δεν είστε βέβαιοι για τις πραγματικές τους προθέσεις.

Επαγγελματικά
Σε συνέχεια του προηγούμενου μήνα, ο Μάρτιος σε βοηθά να κρατήσεις ισορροπίες και να απαλύνεις τα σημάδια από την ταλαιπωρία που έχεις τραβήξει μέχρι τώρα. Σε γενικές γραμμές δεν προβλέπεται κάποια ουσιαστική μεταβολή στα επαγγελματικά σου, αν και θα υπάρξουν αρκετές θετικές τάσεις και άνοδος, τουλάχιστον το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, απλώς δεν θα είναι κάτι εντυπωσιακό. Ο μήνας ενδείκνυται περισσότερο για την επανεξέταση και επαναπροσδιορισμό των επαγγελματικών σου σχέσεων. Όσο ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, είναι πολύ πιθανόν να εκνευριστείς με άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος και θα πρέπει να δείξεις την πρέπουσα σύνεση και αυτοπεριορισμό, για να αποφύγεις τα χειρότερα. Στα οικονομικά σου, θα έχεις σκαμπανεβάσματα, τα περισσότερα όμως θα οφείλονται σε δικούς σου λάθος χειρισμούς.



ΙΧΘΕΙΣ
Ο μήνας των γενεθλίων σου θα αποδειχτεί επεισοδιακός και ανατρεπτικός. Ο Ερμής από το ζώδιό σου, θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 17 και η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 επίσης στο ζώδιό σου, θα φέρουν ποικίλες αναταραχές στις σχέσεις σου με τους άλλους. Αυτά τα πλανητικά γεγονότα θα επηρεάσουν κυρίως την αισθηματική σου ζωή, τις κοινωνικές σου σχέσεις και κάποιες σημαντικές επαγγελματικές σου συνεργασίες. Η επίδρασή τους είναι άμεση και καθοριστική, αλλά με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 22, θα σου δοθεί η δυνατότητα να αμυνθείς των συμφερόντων και των θέσεών σου. Από την άλλη πλευρά, η διέλευση του Άρη στον Κριό στις 12, σε διατηρεί επιστρατευμένη στο χώρο της εργασίας σου, ακόμα και όταν τα αποτελέσματα από τις προσπάθειες δεν είναι απόλυτα επιτυχή. Την περίοδο αυτή πρέπει να αποδείξεις την υπομονή, την επιμονή και την αντοχή σου. Γενικότερα οι δυσκολίες υποχωρούν μετά τις 17 του μήνα, που σου δίνεται η ευκαιρία μια μικρής αποκατάστασης και κάποιων ευχάριστων στιγμών, λίγο πριν την εκπνοή του μήνα.

Αισθηματικά
Εκμεταλλεύσου το διάστημα μέχρι τις 12 του μήνα, που ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σου, για να λύσεις τυχόν προβλήματα που προκύπτουν με το ταίρι σου μέσω διαλόγου, γιατί από εκεί και πέρα, η νέα θέση του στον Κριό θα φέρει προβλήματα πολύ πιο βίαια και ακραία στο προσκήνιο. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή εκ μέρους σου στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την σχέση σου, ώστε να μην προκαλέσεις οριστικές ρήξεις. Ο ανάδρομος Ερμής δεν σε αφήνει να κρατήσεις τους συνήθως μετριοπαθείς σου τόνους, γι’ αυτό πρόσεξε μην γίνεις υπερβολικά ευέξαπτη, σε οτιδήποτε προκύψει αυτό το διάστημα στον δεσμό σου. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε ευχάριστα μαντάτα από το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, καθώς τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε τις βάσεις για να ξεκινήσετε μία νέα σχέση με μεγάλη διάρκεια.

Επαγγελματικά
Με σταθερότητα σε γενικές γραμμές θα κυλήσει ο Μάρτιος για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Χρειάζεται τώρα να προσφέρεις τον καλύτερο σου εαυτό στην εργασία σου, ώστε να δώσεις την τελική ώθηση στα όνειρά σου, ώστε να πάρουν πνοή. Η υποστήριξη που θα έχεις από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα σε γεμίσει ελπίδες και αισιοδοξία για το μέλλον και ίσως τώρα αντιληφθείς επιτέλους πόσο πολύ ανάγκη έχεις τους δικούς σου ανθρώπους, για να είσαι ισορροπημένη και δυνατή στη ζωή σου. Κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, έλεγξε καλύτερα τις όποιες προτάσεις σου γίνουν εν όψει νέων συνεργασιών και μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν είσαι σίγουρη για τις επιθυμίες σου και τις βαθύτερες ανάγκες σου.
tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...