Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

«Ο γάμος μου έγινε σε πύργο και ήμουν ντυμένη στα μαύρα»


Η Εβελίνα Παπούλια δηλώνει λάτρης του γοτθικού στιλ


Καλεσμένη στο Πρωινό Mou ήταν χθες η Εβελίνα Παπούλια και μίλησε για την επερχόμενη πρεμιέρα της ροκ όπερας με την Άννα Βίσση «Δαίμονες», στην οποία συμπρωταγωνιστεί, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Δεν είναι οι ίδιοι Δαίμονες με την πρώτη παράσταση. Ο Γιάννης Κακλέας κάποια πράγματα τα έχει αλλάξει, τα έχει προσαρμόσει, έχει βάλει τη δική του υπογραφή. Νομίζω ότι ο κόσμος θα δει κάτι πάρα πολύ ωραίο» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν έχει γίνει τέτοια υπερπαραγωγή ξανά στην Ελλάδα. Έχει απίστευτη τεχνολογία και δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει ποτέ κάτι ανάλογο. Έχει κάποια εφέ τα οποία δεν έχουν ξαναγίνει». 

Η ηθοποιός μίλησε για τον ιδιαίτερο γάμο της στη Σκωτία: «Γενικά, οτιδήποτε γοτθικό μού αρέσει. Ο γάμος μου έγινε σε πύργο και ήμουν ντυμένη στα μαύρα. Είχαμε φτιάξει ένα φόρεμα, ιδιαίτερο... Συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο μέσα μου, μεταφυσικό. [...] Είναι μερικά μέρη που πηγαίνεις και αισθάνεσαι οικεία». 

Τέλος, η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την 14χρονη κόρη της, Αφροδίτη: «Συνήθως εγώ είμαι τα πρόσωπα για τα δύσκολα. Και εγώ της λέω τα προσωπικά μου, αλλά συνήθως δεν έχει λόγο στην προσωπική μου ζωή. Όπως και στο μέλλον δεν θα έχω εγώ στη δική της, οι επιλογές θα είναι δικές της». 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...