Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

"Δεν θα έβαζα ποτέ την κυρία Μακρυπούλια πρωταγωνίστρια σε ταινία μου"!


Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος, σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα, μεταξύ άλλων, λέει τα εξής...


"Δεν παραμένει τίποτα μαγικό γύρω μας. Δυστυχώς, έχουν συντριβεί τα όνειρα, τα οράματά μας και οι ελπίδες μας. Ένας λαός οικονομικά καθημαγμένος δέκα εκατομμυρίων με ενάμιση εκατομμύριο ξένους, που δεν ξέρουμε τι να τους κάνουμε. Τρελαίνομαι μ' αυτή την αισχρή οργάνωση, τους χρυσαυγίτες, η οποία ουρλιάζει, τσιρίζει, φωνάζει ότι θα μας καταστρέψουν τα τρία εκατομμύρια ξένοι, ότι πρέπει να τους σκοτώσουμε, να τους γδάρουμε, να τους βάλουμε σε κρεματόρια. Εκεί που φυσικά εξανίσταμαι είναι ότι η δημοκρατία, το κοινοβούλιο, ότι συνθέτει το δικό μας πολιτικό status μας απαγορεύει να πετάξουμε από τη Βουλή βουλευτές και ανεχόμαστε να μιλάνε, να έχουν πρόσβαση στον Τύπο και στην τηλεόραση και εμείς καθόμαστε βουβοί μάρτυρες".

Θα βάζατε ποτέ πρωταγωνίστρια σε μία ταινία σας μια εμπορική ηθοποιό, όπως την Ζέτα Μακρυπούλια;

"Όχι, δεν θα έβαζα την κυρία Μακρυπούλια, όπως δεν θα έβαζα και κανέναν επώνυμο ηθοποιό στην ταινία που έκανα τώρα. Είναι όλοι ερασιτέχνες, όμορφοι, ταλαντούχοι, αλλά δεν έχουν όνομα, για να το βάλω πρώτο".


 zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...