Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Eρευνα του BBC, αποκαλύπτει - Πως θα είναι ο κόσμος μας το 2020!!!


Αν αναρωτιέστε πως θα είναι ο κόσμος μας το 2020, έρευνα του BBC, αποκαλύπτει τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην καθημερινότητά μας, στο προσεχές μέλλον.

Όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με το parakseno.gr τα «πράσινα» σπίτια και αυτοκίνητα, μέχρι το 2020 θα έχουν αντικατασταθεί από τα «έξυπνα» σπίτια, στα οποία η είσοδος θα ελέγχεται από σκάνερ της ίριδας των ματιών, τα φώτα και η θερμοκρασία θα αυξομειώνονται μέσω τηλεφώνου ή του tablet, ενώ τα «έξυπνα αυτοκίνητα» αναμένεται να κάνουν ακόμα πιο εύκολη την οδήγηση, ακόμη και χωρίς χέρια. 

Η λέξη-κλειδί στο μέλλον θα είναι το «μηδενικός», το οποίο θα παραμερίζει οτιδήποτε ανεπιθύμητο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συστήματα ασφαλείας με «μηδενική παραβίαση», προϊόντα με «μηδενικά ελαττώματα», αυτοκίνητα που υπόσχονται «μηδενικά ατυχήματα» ενώ και η έννοια των «μηδενικών mail» θα γίνει πολύ δημοφιλής αφού θα έχουν αντικατασταθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ως το 2020, αναμένεται να κυκλοφορούν περισσότερα από 45 εκατομμύρια ηλεκτρικά ποδήλατα, αυτοκίνητα, λεωφορεία και φορτηγά σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει σήμερα. Επίσης τα τρένα αναμένεται να γίνουν πιο δημοφιλή από τα αεροπλάνα μιας και μέσα στην επόμενη δεκαετία θα δημιουργηθούν τρένα υψηλών ταχυτήτων που θα συνδέουν μεταξύ τους όχι μόνο πόλεις αλλά και χώρες, ακόμη και ηπείρους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...