Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Τάμτα:"Τέρμα οι ληστείες για τον αδερφό μου"!


Τέσσερα χρόνια μετά τη σύλληψη του αδερφού της, για ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ζωγράφου, η Τάμτα σπάει στη σιωπή της και μιλάει για την περιπέτεια του με τη δικαιοσύνη.


Πριν από λίγο καιρό, ο 26χρονος Βλαντιμίρ Γκοντουάτζε αποφυλακίστηκε και πλέον "καθαρός" ζει στο ίδιο σπίτι με την αδερφή του, δουλεύει ως σερβιτόρος και αθλείται. "Ο αδελφός μου είναι πάρα πολύ καλά. Ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι θα βγει τόσο δυνατός. Τέρμα οι ληστείες για τον αδερφό μου. Όλοι μας κάνουνε κάποιο λάθος στη ζωή. Είμαι πολύ χαρούμενη που όλο αυτό δεν τού άφησε κάποιο ψυχολογικό τραύμα. Δουλεύει σερβιτόρος για να βγάζει τα δικά του χρήματα και παράλληλα αθλείται, ασχολούμενος με το μποξ. Αυτό μετράει και με κάνει πολύ χαρούμενη" δηλώνει στο "Πρώτο Θέμα" .
Και συμπληρώνει: "Έκανε ό,τι μπορούσε για να τελειώσει όλο αυτό και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Χωρίς κανένα παράπονο για κανέναν. Πλέον είναι καλά και τον στηρίζει όλη η οικογένεια. Πιστεύω στον αδερφό μου και γνωρίζω ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξανακάνει κάτι που θα στενοχωρήσει πρώτα απ' όλα τους δικούς του ανθρώπους".
tvnea.blogspot.com


1 σχόλιο:

  1. Αααα.... αθλείται ασχολούμενος με το Μποξ... Απ' όλα τα είδη αθλητισμού αυτός κάνει μποξ... μάλιστα...
    Καλά Τάμτα.... καταλάβαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...