Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΟΥΖΑ..ΚΑΙ ΣΕΞ!!


Το φυσάνε και δεν κρυώνει δυο μαθήτριες της τρίτης λυκείου σε σχολείο της Πάτρας -
εντάχθηκε πρόσφατα 
στον Καλλικρατικό Δήμο - οι οποίες της περασμένη Τρίτη βγήκαν για ποτό με δυο φοιτητές με τους οποίους είχαν μικρής διάρκειας σχέση.


Τα δυο ζευγάρια διασκέδασαν σε μπαρ της Ηρώων Πολυτεχνείου πίνοντας αρκετά ποτά και στη συνέχεια αναχώρησαν με ένα άσπρο audi για κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή της Αγυιάς.
Εκεί αφού βγήκαν τα ...καλά τσιγάρα και δόθηκε γενικώς συνέχεια στο πιόμα, άρχισαν οι ερωτικές περιπτύξεις, με τις δυο κοπέλες να μην λένε όχι σε όλα όσα προμήνυε το όλο σκηνικό πως θα ερχόταν.
Μόνο που λογάριαζαν χωρίς τους... ξενοδόχους, καθώς κάποια στιγμή άνοιξε η πόρτα και μέσα στο σπίτι βρέθηκαν άλλοι έξι άντρες όλοι συνομήλικοι των δυο συνοδών και φίλων τους.
Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν κάτι παραπάνω από δύσκολα για τις δυο μαθήτριες του λυκείου, που πήγαν για να κάνουν έρωτα με τα δυο αγόρια και ξαφνικά έπεσαν σε πολυκοσμία.
Τα ...άγρια άρχισαν να συμβαίνουν, όταν η μια από τις δυο κοπέλες παρά το αλκοόλ που είχε πιεί δεν ενέδιδε με τίποτα για να συμμετάσχει στο πάρτι με ...ούζα που επιθυμούσε η παρέα.
Η βραδιά κύλησε με την μια από τις δυο νεαρές να απολαμβάνει τις στιγμές και μαζί της να απολαμβάνουν την στιγμή και τρεις τουλάχιστον νεαροί, με την φίλη της να εκλιπαρεί για την μεταφορά της στο σπίτι.
Το περιστατικό έχει γίνει γνωστό στους οικείους των δυο κοριτσιών οι οποίοι ωστόσο αρνούνται να το καταγγείλουν καθώς σκέφτονται το κοινωνικό κόστος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...