Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

ΕΠΟ κατά Αλαφούζου

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΕΠΟ με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης (26/8).
Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ τονίζει πως ο Παναθηναϊκός πήρε μέρος στο περσινό πρωτάθλημα με απόφαση δίκης της επιτροπής δικαστών, ενώ ανέφερε πως η ΠΑΕ ψήφισε υπέρ του Χιου Ντάλας στην θέση του αρχιδιαιτητή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 
«Απαντώντας σε όσα δήλωσε το πρωί σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος η ΕΠΟ επισημαίνει τα εξής: 

Προφανέστατα η μνήμη του κυρίου Αλαφούζου είναι ασθενική!! Γιατί αν δεν ήταν, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα θυμόταν με ποιον τρόπο η ομάδα του αγωνίστηκε στη διοργάνωση του τελευταίου πρωταθλήματος. Να του φρεσκάρουμε λοιπόν τη μνήμη τονίζοντας ότι τόσο η UEFA όσο και η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ δεν είχαν δώσει στον Παναθηναϊκό άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. 

Ο Παναθηναϊκός πήρε μέρος στο πρωτάθλημα μετά από την απόφαση που έλαβε Επιτροπή Δικαστών της ΕΠΟ. Αυτών των δικαστών τους οποίους ο κ. Αλαφούζος και οι δημοσιογράφοι-υπάλληλοί του τώρα μειώνουν και λοιδωρούν. Εκείνη η απόφαση λοιπόν έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στον Παναθηναϊκό ο οποίος έπαιξε στο πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας μέσω αυτού το δικαίωμα ν αγωνιστεί στην προκριματική φάση του Champions League!!! Αυτά για να βοηθήσουμε τον κύριο Αλαφούζο θα θυμηθεί καλύτερα… 

2) Για το θέμα του αρχιδιαιτητή, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη Super League ψήφισε θετικά για τον Χιού Ντάλας γνωρίζοντας το πώς θα λειτουργήσει ο Σκοτσέζος παράγοντας, ο οποίος -θυμίζουμε- είναι νούμερο 2 στην ιεραρχία της UEFA. Φαίνεται όμως ότι με την πρώτη φάση πέναλτι διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα και ο κύριος Αλαφούζος επιτέθηκε στην διαιτησία. Καθένας κρίνει και καταλαβαίνει το γιατί… 

3) Το ποιος μιλάει και από ποια τηλέφωνα δεν είναι θέμα του κυρίου Αλαφούζου να το κρίνει. Η σχετική υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Τονίζουμε και πάλι ότι εμείς δεν πρόκειται να μπούμε στη λογική της παρεμπόδισης της λειτουργίας της δικαιοσύνης. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και η μυστικότητα της δεν πρέπει να παραβιάζεται από κανέναν. Δε θα ακολουθήσουμε τα χνάρια σε αυτό, ούτε του ΣΚΑΪ, ούτε του κυρίου Αλαφούζου».
πηγη:http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...