Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Γυμνές και καυτές μπροστά στον φακό!!!


Το ταίρι της βρήκε η Rihanna στο πρόσωπο της Kate Moss μια που και οι δύο ξέρουν πώς να προκαλούν και να αδιαφορούν για τον πανικό που προκαλούν.
Οι δυο τους πιο γυμνές και πιο sexy από ποτέ βρίσκονται μπροστά στον φωτογραφικό φακό του Mario Testino για χάρη του περιοδικού V Magazine και δίνουν άλλη διάσταση στη λέξη... προκλητικό!



Με θέμα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, οι δύο star ανάβουν φωτιές, γυμνές και πιο sexy από ποτέ. Για πρώτη φορά συναντήθηκαν το 2009 σε εκδήλωση όπου παρουσιάστρια ήταν το μοντέλο με τον σχεδιαστή Marc Jacobs. Η Moss ζήτησε από τη Rihanna να βγάλει μια φωτογραφία με την κόρη της Lila Grace και η popstar τονίζει ότι συγκλονίστηκε: «Δεν ήξερα ότι έχει παιδί κι ακόμη είναι έτσι; Οπότε υπάρχει ελπίδα για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν παιδιά αλλά και ταυτόχρονα να φαίνονται sexy». 



Ξανασυναντήθηκαν πέρυσι σε μία επίδειξη της Stella McCartney. Κάποια στιγμή ο Mario Testino τη ρώτησε πότε θα τη φωτογραφήσει κι έτυχε να ακούσει τη συζήτηση η Moss. 



Όπως αποκαλύπτει η Rihanna: «Η Kate μας άκουσε να μιλάμε και είπε ‘θέλω να το κάνω μαζί σου!’. Και σκέφτηκα ‘με δουλεύεις;’. Πέθαινα μέσα μου. Όλες οι φαντασιώσεις μου πραγματοποιούνταν: Mario, V, Kate Moss».



Για τη φωτογράφηση η Moss είπε: «Ηταν ξεκαρδιστικό», ενώ η Rihanna σχολιάζει: «Είναι υπέροχη, μία μικρή κουλ rockstar».  Όσο για τη στιγμή που πέταξαν τα ρούχα τους η Rihanna γελά: «Αυτή ήταν η καλύτερη φωτογραφία. Να βγάλω το μπλουζάκι και να καθίσω στα γόνατά μου αυτήν τη σκύλα!». 








.real.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...