Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΑΣ!!


Μη διανοηθείτε καν να ανοίξετε το πορτοφόλι σας προτού τσεκάρετε τη λίστα με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να το κάνετε σωστά...


Το χρώμα
Όταν διαλέγετε το χρώμα των εσωρούχων της η καλύτερη ένδειξη για να επιλέξετε το σωστό είναι η γκαρνταρόμπα της λέει η ειδική της Gossard, Jo Bolton. 'Δείτε ποια χρώματα πρωτοστατούν στη ντουλάπα της -το πιθανότερο είναι πως τα χρώματα αυτά ταιριάζουν στο χρώμα της επιδερμίδας της- και θα έχετε τη σωστή ένδειξη για ασφαλή επιλογή και του χρώματος των εσωρούχων που θα της αγοράσετε. 


Πονηρό ή όμορφο;

Η Caprice, μοντέλο και ιδρύτρια της εταιρείας εσωρούχων By Caprice πιστεύει πως είναι σημαντικό το να θυμάσαι ποιος θα φορέσει τα εσώρουχα. 'Οι άντρες τείνουν να προτιμούν πιο ριψοκίνδυνα στιλ από εκείνα που οι αγαπημένες τους θέλουν να φοράνε. Αν έχετε δίλημμα επιλέξτε την πιο σεμνή εκδοχή. Τα κορίτσια προτιμούν τα εσώρουχα να είναι όμορφα και θηλυκά. Ακόμα και αν εσείς προτιμάτε τα έντονα κόκκινα ή τα μαύρα, όταν της αγοράζετε εσώρουχα προτιμήστε πιο παλ, θηλυκές αποχρώσεις και χαριτωμένα σχέδια'.




 Σημασία έχει η λεπτομέρεια

Ο Sam Roddick, ιδρυτής της Coco de Mer, προτείνει να δώσετε πολλή προσοχή στα εσώρουχα που φοράει. 'Τι είδους υλικά προτιμά να φοράει; Της αρέσουν τα μαλακά μεταξωτά ή τα ενισχυμένα; Διαλέξτε τα εσώρουχα που εσείς θα θέλετε να αγγίζετε και εκείνη θα θέλει να φοράει' συμβουλεύει ο sam. 



Το μέγεθος μετράει
'Η πιο σημαντική συμβουλή είναι να κάνετε το homework σας ώστε να είστε σίγουροι για το σωστό μέγεθος'  λέει η Tricia. 'Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τρυπώσετε στο συρτάρι με τα εσώρουχά της και να τσεκάρετε τις ετικέτες. Δεν υπάρχει χειρότερο από το φοράς νούμερο 10 εσώρουχα και κάποιος να σου κάνει δώρο ένα νούμερο 14. Αν έχετε αμφιβολίες απευθυνθείτε ακόμα και στις φίλες της'. 



Διαλέξτε κάτι για το σπίτι
'Μια πολύ καλή συμβουλή για όταν διαλέγετε καταπληκτικά εσώρουχα που εκείνη θα αγαπήσει είναι αντί για σουτιέν και κιλοτάκια να επιλέξετε νυχτικά και ρούχα ύπνου/ για το σπίτι. Ξεχάστε τις χνουδωτές κάλτσες και τις αστείες νυχτικιές και διαλέξτε ένα ωραίο ρετρό νυχτικό ή ρόμπα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κλεφτή ματιά στο νούμερο του φορέματός της'. 



Φτιαγμένα για να ταιριάζουν
Τα βασικά μέτρα που πρέπει να ξέρεις είναι η περίμετρος κάτω από το στήθος της (σε ίντσες τα μεγέθη βγαίνουν σε 34, 36 κτλ ενώ σε εκατοστά, 70, 35, 80 κοκ), το νούμερο της cup  (συνήθως A, B, C, D κτλ) και τι νούμερο κιλοτάκι φοράει. Ψάξε online τα πολλά διαφορετικά στιλ, τις τιμές, τα μεγέθη και συμβουλεύσου τις φίλες της για να μην καταλήξεις να περιφέρεσαι άσκοπα μέσα στο κατάστημα χωρίς να ξέρεις τι ψάχνεις'. 


Μαντικές ιδιότητες
Αν φοράει κανονικά κιλοτάκια διάλεξε σέξι χαμηλοκάβαλα κιλοτάκια αντί για G string. Σκέψου την ατμόσφαιρα που θέλεις να δημιουργήσεις. Είναι παιχνιδιάρικη, αισθησιακή, ρομαντική; Αυτό θα βοηθήσει να περιορίσεις τις επιλογές σου και να αποφύγεις το να αγοράσεις κάτι εν μέσω κρίσης πανικού'. 
 msn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...