Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Αεροσυνοδοί «οργίασαν» την ώρα της πτήσης!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, στις 26 Ιανουαρίου μία πτήση της British Airways από Λονδίνο προς Ουάσιγκτον μετέφερε, μεταξύ άλλων, αρκετά μέλη πληρωμάτων της...



εταιρείας, προκειμένου να αναλάβουν άλλες πτήσεις από το σημείο προορισμού. Φυσικά, στην πρώτη θέση και την business class.

Οι ώρες της πτήσης χωρίς υπηρεσία κάπως έπρεπε να γεμίσουν και σύντομα άνοιξαν τα πρώτα μπουκαλάκια σαμπάνιας. Σύντομα, τα πράγματα προχώρησαν, με διάφορες πιο στενές «επαφές» σε κοινή θέα.

Οι επιβάτες που είχαν πληρώσει μέχρι και 8.500 ευρώ για να απολαύσουν την πολυτέλεια της πρώτης θέσης, ανακάλυψαν σύντομα ότι θα ταξίδευαν όπως στο κατάστρωμα ελληνικού πλοίου τον Αύγουστο.

Ετσι, παραπονέθηκαν στις αεροσυνοδούς εν υπηρεσία και αυτές ζήτησαν από τις «συναδέλφους» να σταματήσουν να πίνουν. Και τότε ακολούθησε η έκρηξη.

Ενας αυτόπτης είπε στην εφημερίδα Sun ότι «έκαναν σαν μεθυσμένα κακομαθημένα αλητάκια, όλο και περισσότερο απομακρυνόμενοι από οποιαδήποτε επαγγελματική συμπεριφορά. Ετρεχαν στους διαδρόμους, έπεφταν κάτω, ενοχλούσαν τους επιβάτες. Γελοιοποίησαν εντελώς την εταιρεία».

Η εταιρεία απολογήθηκε στους πελάτες της και «ερευνά το συμβάν για να πάρει τα κατάλληλα μέτρα», όπως είπε λακωνικά ο εκπρόσωπος.

dinatos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...