Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Άγιος Βαλεντίνος: Τα 5 συχνότερα λάθη των αντρών και πώς να τα «σώσετε»!


Η 14η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως η μέρα των ερωτευμένων σε όλο τον κόσμο
και οι περισσότερες γυναίκες περιμένουν από τους αγαπημένους τους κάτι ξεχωριστό για τη συγκεκριμένη γιορτή. Ωστόσο πολλές φορές η έκπληξη δεν είναι η αναμενόμενη: Ιδού λοιπόν τα ..........
συχνότερα λάθη που κάνουν οι άντρες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πως να τα αποφύγετε.

1.Ξεχάσατε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Μπορεί να είχατε πιεσμένη μέρα και πολλά στο κεφάλι σας, όμως το να σας περιμένει η καλή σας με στολισμένη σπίτι για να σας δει να σωριάζετε στον καναπέ, χωρίς να σας έχει περάσει καν από το μυαλό πόσες έχει ο μήνας, δεν είναι κι ότι καλύτερο. Η λύση είναι πού απλή και δε χρειάζεται κόπο αλλά... τρόπο! Αρκεί μία υπενθύμιση στο κινητό και ένα μικρό χαριτωμένο δωράκι, ένα λουλούδι ή μία κάρτα για να δείξετε ότι τουλάχιστον το σκεφτήκατε. Ακόμα κι αν δε πιστεύετε στη γιορτή, δεν υπάρχει λόγος να της το χαλάσετε.

2. Το αρκουδάκι δεν είναι λύση
Εμφανίζεστε μπροστά με ένα αρκούδι λέτε ένα ξερό 'χρόνια πολλά και κάνατε το χρέος σας. Μάλλον όχι... Περισσότερο από το δώρο που θα δώσετε μετράνε και τα λόγια που θα πείτε. Η έκφραση της αγάπης του είναι ο πραγματικός λόγος για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο και όχι ένα λούτρινο. Αυτό που χρειάζεται πρώτο απ' όλα, είναι να ακούσει τι νιώθεις και ακόμη κι αν το 'σ' αγαπώ' δεν το έχετε εύκολο, αρκεί να της εξηγήσετε με δικά σας λόγια πόσο σας αρέσει που είστε μαζί.

3. Λέτε συνέχεια ότι η γιορτή αυτή είναι τέχνασμα για να πλουτίζουν κάποιοι έμποροι
Όσο και να της «ζαλιζετε τον έρωτα» με φιλοσοφικές ανοησίες, η γιορτή δεν θα σταματήσει να υφίσταται και η αντίδραση αυτή κατά των ανθοπωλών ή των ζαχαροπλαστών μοιάζει σαν τεράστια δικαιολογία για να αποφύγεετε τη σχέση σας. Αν όμως είστε τόσο ενάντια στην ημέρα αυτή, μπορείτε εσείς να τη γιορτάσετε μια μέρα πριν, κανονίζοντας δείπνο ή μία ρομαντική βόλτα και λέγοντας της ότι δεν έχει σημασία ο Άγιος Βαλεντίνος (όχι γιατί είναι εμπορική γιορτή) αλλά γιατί είσαι σημαντική για μένα κάθε μέρα.

4.Εύχεστε μέσω γραπτού μηνύματος ή mail
Ένας στους 5 άντρες εύχεται μέσω sms και ένας στου 10 μέσω mail. Καλή η τεχνολογία αλλά άλλο να το ακούς το σ' αγαπώ κι άλλο να το βλέπεις σε ένα άχρωμο sms. Αν σώνει και καλά θέλετε να βάλετε την τεχνολογία στο παιχνίδι, μπορείτε να ευχηθείτε φτιάχνοντας ένα cd με τραγούδια και live αφιερώσεις ή έστω αν είστε μακριά κάντε της μία βίντεοκλήση και αφήστε τα μέηλ για πιο τυπικές ευχές/

5.Περιμένετε να κάνει το σχεδιασμό της ημέρας μόνη της
Μόνο στις ΗΠΑ, το 64% των ανδρών δεν ασχολείται καν με το να κάνει σχέδια για την ημέρα των ερωτευμένων, όταν το 30% των γυναικών περιμένουν από τον καλό τους να ετοιμάσει τη βραδιά. Στο τέλος μένετε όλοι μέσα και τσακώνεστε κιόλας. Το σημαντικό είναι να καταλάβετε πως αυτή η γιορτή έχει σημασία για τις γυναίκες και δεν χρειάζεται να χαλάσετε χρήματα αν δεν σας περισσεύουν. Ακόμα και η πρωτοβουλία που θα πάρετε να μαγειρέψετε σπίτι, ή να προγραμματίσετε κάτι ξεχωριστό, είναι ένδειξη ενδιαφέροντος.
kafeneio-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...