Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Κακό σεξ: 4 σκηνές που κάτι σου θυμίζουν!!

Πολύ θα ήθελες το σεξ που κάνεις να είναι σούπερ ουάουυ κάθε φορά, κάθε νυχτιά, κάθε μέρα!
Έλα που δεν είναι! Έλα που τα πράγματα δεν πάνε τέλεια και καταλήγεις με κακό σεξ και ένα μεγάλο πονοκέφαλο! Δες, πως θα διορθώσεις τα πράγματα για να δεις χαρά... στο σεξ.

Αυτός νομίζει πως με το να τα σπάει όλα, εσύ τελειώνεις!

Είχες καταλάβει πως θέλει να αναδεικνύει ακόμα και στο κρεβάτι το μπρουτάλ του στοιχείο ενώ για τον ανδρισμό του και τις επιδόσεις του στο σεξ, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.

Έλα που στο κρεβάτι δεν μπορείς ούτε να μιλήσεις (σου κλείνει το στόμα τάχα από πάθος και ηδονή) και έχει βάλει στόχο να σπάσει το κρεβάτι από την ερωτική έκσταση σαν άλλος Πάτινσον!

Χελόουυυυυ- δεν είσαι βαμπιράκι καλέ μου. Για αρχή, φρόντισε εκεί μετά την (!) δράση, να του εξηγήσεις πως τα οργασμικά πυροτεχνήματα δεν χρειάζονται σαματά για να έρθουν. 

Ξεκινήστε με τις βασικές στάσεις και τα στάνταρ κολπάκια στον έρωτα, κάλεσέ τον εκεί χαμηλά, στα δικά σου χωρικά ύδατα- που πάμε στοίχημα πως δεν έχει επισκεφτεί- και το σπάτε και το κρεβάτι αργότερα!

ΥΓ: Εκείνος είναι σίγουρος για τις επιδόσεις του, μην το ξεχνάς. Άλλωστε, με το κλειστό στόμα, καμία από τις πρώην δεν θα κατάφερε να του πει πως θέλει δουλειά ακόμα. Οπότε, το να του πεις ότι δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά όσο νομίζει, θα πλήξει τον εγωισμό του. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής και να ξεκινήσεις τονίζοντας πως η χημεία στο κρεβάτι θέλει το χρόνο της. 

Σίγουρα, ένας ψεύτικος οργασμός δεν θα βοηθούσε τα πράγματα!

ιεραποστολικό είναι υπερεκτιμημένο!

Οι τηλεοπτικές σειρές, οι χιλιάδες ταινίες στο σινεμά, το έχουν κάνει το κακό τους. Βλέπεις τους πρωταγωνιστές μπαμ και κάτω σε ιεραποστολική στάση και δίχως προκαταρκτικά να ολοκληρώνουν με φουλ οργασμούς και μάλιστα ταυτόχρονα!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ιεραποστολική στάση από μόνη της, δύσκολα θα φέρει τον δικό σου οργασμό χωρίς κανένα ορεκτικό. Αν μάλιστα ο αγαπημένος σου δεν είναι και ιδιαιτέρως προικισμένος, με την ιεραποστολική στάση η κλειτορίδα σου δεν θα δεχτεί ποτέ ιδιαίτερη πίεση για να «ενθουσιαστεί». 

Ταυτοχρόνως, η ταυτόχρονη ολοκλήρωση, ειδικά στην στάση αυτή αποτελεί όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό. Το ιεραποστολικό περισσότερο θυμίζει την Κάρι του Sex and the City στο κρεβάτι με τον Μπέργκερ, να κοπανάει το κεφαλάκι της στο κάγκελο ψάχνοντας την ηδονή, παρά τα παραμύθια της Χαλιμάς που βλέπεις στο σινεμά.

Οπότε, το βασικό σας όπλο είναι να δοκιμάσετε το ιεραποστολικό μετά από αρκετά προκαταρκτικά, σε συνδυασμό και με άλλες στάσεις και ωθώντας τον καλό σου να βάλει τα μαγικά δαχτυλάκια του εκεί χαμηλά ταυτόχρονα με το ιεραποστολικό. 

ΥΓ: Δεν χρειάζεται να προσποιηθείς πως ολοκληρώνετε μαζί. Όταν πραγματικά συμβεί, θα το χαρείτε παραπάνω.

Πριν ξεκινήσετε, τελειώνει!

Θυμάσαι την πρώτη φορά που έκανε έρωτα η Ρέιτσελ με τον Ρος στα Φιλαράκια; Εκεί στο αστεροσκοπείο που ένα κουτάκι αμίτα στάθηκε αφορμή για να πιστέψει η Τζεν Άνιστον (Ρέιτσελ) πως ο Ρος είχε ολοκληρώσει μέσα σε δευτερόλεπτα. 
Δυστυχώς, πολλές γυναίκες εκεί έξω βιώνουν έντονα την πρόωρη εκσπερμάτωση του αγαπημένου τους. Το πρόβλημα τούτο δεν θα έπρεπε να οδηγεί σε κακό σεξ αλλά όσο δεν λαμβάνετε δράση, αυτό θα συμβαίνει στο κρεβάτι σου. 



ΥΓ: Αν πρέπει να θυμάσαι κάτι από τα σεξοτιπς της Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια, είναι η βραδιά που εντυπωσίασε τον Ρος βγαίνοντας έξω χωρίς εσώρουχο και τονίζοντας την πληροφορία τούτη στο αυτί του αγαπημένου της!


Η φαντασίωση πήγε στραβά! 

Με τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι να σκίζουν, τα γκόθικ και σαδομαζό εσώρουχα να ξεπουλάνε και την Σαμάνθα Τζόουν να μας θυμίζει πως χιλιόμετρα μπορούμε να κάνουμε για να συμπληρώσουμε τις γνώσεις μας στο σεξ, οι φαντασιώσεις και η εκπλήρωσή τους έχει γίνει must.

Έλα όμως που η φαντασίωση δεν βγαίνει πάντα σε καλό. 

Σενάριο πρώτο: εκείνος θέλει να εκπληρώσει όλες τις φαντασιώσεις του μαζί σου αλλά εσύ καταπιέζεσαι και τα έχεις δει όλα... κυριολεκτικά. Οφείλεις να εξηγήσεις στον αγαπημένο σου τα όριά σου. Αν μέσα από τα παιχνίδια αυτά δεν περνάς καλά, σταμάτησέ τα άμεσα και συζήτησε το μαζί του.

Σενάριο δεύτερο: εσύ λες τις φαντασιώσεις σου κι εκείνος φρικάρει κι από εκείνη τη στιγμή και έπειτα το σεξ σας πέφτει κλίμακες. 
Είναι αλήθεια πως για να μπείτε στο παιχνίδι της αποκάλυψης καυτών φαντασιώσεων, πρέπει και οι δύο να είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Αν από εκεί που το κάνετε μια φορά το μήνα, του ζητήσεις να φέρεις και μια φίλη σου στο κρεβάτι, ε, λογικό είναι να φρικάρει.

Σενάριο τρίτο: έχετε πάρει τα όρη και τα λαγκάδια και προσπαθείτε να ικανοποιείτε μόνο φαντασιώσεις ο ένας στον άλλο. Προτού κουραστείτε, απολαύστε και λίγο βαρετό αλλά αγαπησιάρικο και ρομαντικό σεξ. 
womenonly.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...