Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός - Ξάνθη 2-0 !


Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες επικρατώντας με 2-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια και πλέον στρέφει το βλέμμα του στη ρεβάνς με τη Λεβάντε.
Μασάντο και Τζεμπούρ τα γκολ των "ερυθρόλευκων".
Το LIVE  του αγώνα

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε την ήττα-σοκ από την Λεβάντε και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο πέρασε από την έδρα της Ξάνθης με 2-0 και πανηγύρισε την 18η νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Μίτσελ προχώρησε σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στους Ισπανούς, με τους Παπάζογλου και Λυκογιάννη να παίρνουν θέσεις στα άκρα της άμυνας, ενώ θέση στην ενδεκάδα πήρε κι ο Σιόβας αλλά και ο Βλαχοδήμος.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, ενώ το δώρο του Λοντίγκιν στη φάση του πρώτου γκολ (κατά τα άλλα ήταν πολύ καλός, σταματώντας πολλές φορές τους παίκτες των Πειραιωτών) έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο τους.

Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να πάρει προβάδισμα πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα, με τον Πάουλο Μασάντο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του με την ερυθρόλευκη φανέλα (29') και πάλι με εκτέλεση φάουλ . Ο Λοντίγκιν έκανε κάκιστη εκτίμηση της φάσης και η μπάλα κατέληξε στην εστία του για το προβάδισμα των "ερυθρόλευκων".

Οι παίκτες του Μίτσελ έλεγχαν εύκολα το παιχνίδι και δεν απειλήθηκαν σε καμία περίπτωση από την Ξάνθη. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς δεν διαφοροποιήθηκε. Ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους με Αμπντούν και Βλαχοδήμο, βγήκε αρκετές φορές απέναντι στον Λοντίγκιν αλλά στα τετ-α-τετ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είπε… όχι στους “ερυθρόλευκους”.

Τελικά, στο 68’, σε ένα δυνατό σουτ του Βλαχοδήμου ο Λοντίγκιν δεν μπόρεσε να διώξει καλά και η μπάλα στρώθηκε στον αφύλακτο Τζεμπούρ για το 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...