Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η Ευγενία Δημητροπούλου χορεύει ένα άκρως αποκαλυπτικό και sexy pole dancing, για τις ανάγκες της παράστασης τα «Κόκκινα Φανάρια»(ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ευγενία Δημητροπούλου χορεύει ένα άκρως αποκαλυπτικό και sexy pole dancing, για τις ανάγκες της παράστασης τα «Κόκκινα Φανάρια» .
Η όμορφη ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά το «Νησί» θα ενσαρκώσει τη Μυρσίνη, ρόλο που είχε παίξει στη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία η Ελένη Ανουσάκη. Η σύγχρονη εκδοχή της ταινίας υπό τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου στο Rex στη σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη.
Η ταινία «Κόκκινα Φανάρια, βασισμένη πάνω στο θεατρικό έργο του Αλέκου Γαλανού υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του ’60. Μια πλειάδα μεγάλων ηθοποιών όπως οι Μάνος Κατράκης, Τζένη Καρέζη, Δημήτρης Παπαμιχαήλλ, η Δέσπω Διαντίδου, Γιώργος Φούντας κ.ά.

Οι πέντε γυναίκες του «σπιτιού» της Μαντάμ Παρή, παράλληλα με τη δουλειά τους ζουν η καθεμιά δική της ιστορία, μέχρι τη στιγμή που ο νόμος επιβάλλει να κλείσουν στην Τρούμπα όλα τα σπίτια με τα κόκκινα φανάρια, στην Τρούμπα. Τη διασκευή και τη δραματουργική επεξεργασία υπογράφει η Έρι Κύργια, τα σκηνικά και τη χορογραφία ο Κωνσταντίνος Ρήγος, τα κοστούμια η Νατάσα Δημητρίου, τη μουσική ο Δημοσθένης Γρίβας, τους φωτισμούς ο Αλέκος Γιάνναρος. Στην παράσταση παίζουν: Νίκος Αλεξίου, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Ευγενία Δημητροπούλου, Μαρία Κίτσου, Ελένη Κοκκίδου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Θεοδώρα Τζήμου, Έλενα Τοπαλίδου, Νίκος Ψαρράς κ.α.

Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανήλικους θεατές.


agelioforos.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...