Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ 31/01/2013!!ΠΕΜΠΤΗ!


Κριός
21/3-20/4

Προετοιμάσου σήμερα, φίλε Κριέ, για κάποιες καθυστερήσεις από εκεί που δεν τις περιμένεις, όμως μην πανικοβάλλεσαι.
Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, φρόντισε να δείξεις μεγάλη προσοχή σε αυτά που λες, ειδικότερα στα δικά σου άτομα, για να μην δημιουργούνται αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα προκύψουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, που δεν τα περίμενες και θα χαρείς κι εσύ, αλλά περισσότερο ο σύντροφός σου. Όσο για εσένα, που η μοναξιά ακόμη μονοπωλεί τη ζωή σου, με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό από το πρωί, μπορείς να εξομολογηθείς τα αισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η αντιμετώπισή του θα σε καταπλήξει. Τόλμησε το!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου η ημέρα είναι πολύ καλή, αν θέλεις να κάνεις κάποιες συνεργασίες ή καινούργια ξεκινήματα. Αποκάλυψε τις ιδέες σου, με την πειθώ που μόνο εσύ χειρίζεσαι τόσο καλά, για να μην αφήσεις περιθώρια αντιρρήσεων στους συνομιλητές σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.



Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά αγχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου, πλησιάζουν σύντομα και σιγά- σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες, που δεν θα είναι λίγες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, γιατί με τις τόσες δραστηριότητες που έχεις, δεν μπορείς να χαρείς μερικά πράγματα. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μην πτοείσαι γιατί σήμερα θα κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο, και το ηθικό σου θα αναπτερωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ταύρε, σήμερα μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά στη δουλειά σου. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα εις βάθος. Επίσης, προσπάθησε να αποφύγεις τις οικονομικές συναλλαγές και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, αν δεν τακτοποιήσεις τις ήδη υπάρχουσες εκκρεμότητες



Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του φιλικού σου Ζυγού. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία. Φρόντισε να οργανώσεις το πρόγραμμά σου και να αρχίσεις να υλοποιείς τους στόχους σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου και να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, αν θέλεις να βελτιωθούν κάποιες καταστάσεις. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, κάνε τις κινήσεις σου απόψε, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, διακριτικά και όμορφα. Η τόλμη σου θα ανταμειφθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ό,τι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου, φίλε Δίδυμε, πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα. Ο Ήλιος πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Κρόνο και εσύ πρέπει να προσέχεις, να μην παρασυρθείς από κάποια άτομα που δήθεν θέλουν το καλό σου, γιατί θα γίνουν λάθη. Στα οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε περιττές αγορές και μην μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.



Καρκίνος
22/6-22/7

Η ημέρα είναι καλή, φίλε Καρκίνε, για να κάνεις τα πράγματα πιο οργανωμένα και να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα και αυτό σου δίνει περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με όσα τελικά αξίζουν τον κόπο. Προχώρα στους στόχους σου, χωρίς να σε αποσπά τίποτα. Είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα είναι το καλύτερο για σένα και την πορεία της ζωής σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου. Και αν η καινούργια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στη ζωή σου, μην ανησυχείς, γιατί με την γοητεία που θα έχεις, σήμερα μπορείς να κατακτήσεις όποιον κι αν βάλεις στο μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Αντιθέτως, καλό είναι να ζητήσεις εσύ την βοήθεια των συνεργατών σου, στις υποθέσεις που δεν προλαβαίνεις. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να την σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.



Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις ορισμένες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση κάποιων θεμάτων που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό και ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς τα άτομα που εμπιστεύεσαι, για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Λέων, σήμερα καλό θα είναι να μην προσπαθείς να κάνεις στη σχέση σου το δικό σου, μόνο και μόνο για να σου περάσει, γιατί θα έχεις εντάσεις με τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση από το άτομο που έχετε ερωτευτεί, που θα σας βάλει σε προβληματισμό. Μην αντιδράσετε αμέσως, αλλά σκεφτείτε πρώτα τι είναι αυτό που κρύβεται πίσω της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, καλό θα είναι να μην πάρεις αποφάσεις αμέσως σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν, για κάποια αλλαγή σχεδίων. Στα οικονομικά σου πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος, γι’ αυτό μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.



Παρθένος
24/8-22/9

Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, φίλε Παρθένε, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα, τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις όλους τους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στη σχέση σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει με το ταίρι σου. Στους αδέσμευτους Παρθένους, η Σελήνη από το Ζυγό θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις για νέα γνωριμία, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Παρθένε, για να έχεις επιτυχία στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό σου τομέα, καλό θα είναι να προετοιμαστείς αρκετά. Τόλμησε να αποκαλύψεις τα σχέδιά σου και χρησιμοποίησε εύστοχα επιχειρήματα, για να πείσεις τους συνεργάτες σου να σε ακολουθήσουν. Κάνε σωστό προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.



Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Οφείλεις να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Δεν χρειάζεται να σε πιάνει πανικός, αρκεί να μείνεις συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ, γιατί σήμερα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Η Σελήνη από το ζώδιό σου θα σου δώσει θετικές επιρροές, για να μετατρέψεις το κλίμα από αρνητικό σε θετικό ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί μην επαναπαύεστε, γιατί η περίοδος είναι αρκετά θετική, προκειμένου να κάνετε την γνωριμία που θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου τα πράγματα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή αλλαγές, που θα φέρουν την επιτυχία που επιθυμείς. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.



Σκορπιός
23/10-22/11

Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, που θα προκαλέσει η αρνητική όψη του Ήλιου με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα, που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις δημιουργηθούν, χάρη στις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Ερμής από τον Υδροχόο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, τα περιθώρια για λάθη μειώνονται σήμερα στη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να έχεις την κατανόησή του. Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό στη ζωή σου, μην είσαι ανυπόμονος και δεχτείς την πρόσκληση ατόμου που δεν σε ενθουσιάζει, γιατί στο τέλος της βραδιάς θα το μετανιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τη δουλειά σου την έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο, φίλε Σκορπιέ. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον, με αργά και σταθερά βήματα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.




Τοξότης
23/11-21/12

Αυτή η Πέμπτη θα είναι αρκετά καλή για εσένα, φίλε Τοξότη, σχετικά με κάποιες κοινωνικές επαφές που θες να κάνεις. Η Σελήνη, που κάνει την είσοδο της στο Ζυγό τις πρώτες πρωινές ώρες, σε επηρεάζει θετικά και η γοητεία σου είναι αυξημένη. Μπορείς να γνωρίσεις νέους, αξιόλογους ανθρώπους, να μιλήσεις μαζί τους για τα όνειρα σου και, που ξέρεις; Μπορεί πολύ γρήγορα να σου χρειαστούν για τα επόμενα βήματα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Τοξότη, η αισθηματική σου ζωή θα κινηθεί σε καλά επίπεδα μόνο αν εσύ το θελήσεις και δεν αρχίσεις για ακόμη μία φορά τις γκρίνιες και τα παράπονα. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι όλα έχουν ένα όριο. Φρόντισε, για δικό σου καλό, να μην το ξεπεράσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου θα έχεις έντονο άγχος, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ορισμένες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, φαίνεται πως καθυστερούν αρκετά. Κάνε υπομονή και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να έχεις πολύ μεγάλη επιφύλαξη.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Προσπάθησε σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί με το ζώδιό σου. Ωστόσο, οφείλεις να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα σε όλες τις κινήσεις σου, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σου Κρόνο. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Καλό θα είναι, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις μερικά θέματα, να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις. Στη ζωή των αδέσμευτων Αιγόκερων τα πράγματα είναι ευοίωνα, αφού η επικοινωνία και το ταμπεραμέντο σας θα σαγηνεύσει το άτομο που θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που παραμένουν ακόμη σε στασιμότητα. Όμως, θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία. Στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι θέματα που καθυστερούν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν καλές λύσεις. Απόφυγε όμως να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα, που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις που σε αγχώνουν. Αυτό είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις επί του παρόντος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, έχεις πολλές δυνατότητες και ταλέντο για να συμπαρασταθείς στον σύντροφό σου και να τον στηρίξεις ψυχολογικά, στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στη ζωή σου, η ημέρα προσφέρεται για καινούργιες γνωριμίες, αλλά μέχρι εκεί. Μην έχεις την αυταπάτη ότι ο έρωτας θα σε βαρέσει κατακέφαλα, αλλά με αργά και σταθερά βήματα, μπορείς να ερωτευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, σήμερα θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να φτιάξεις το πρόγραμμα που σε εξυπηρετεί καλύτερα. Στα οικονομικά, θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν. Μείνε συνετός και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.



Ιχθείς
20/2,20/3

Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, φίλε Ιχθύ, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Κρόνο. Εσύ όμως, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι στους ίδιους ρυθμούς, γιατί μόνο έτσι θα φτάσεις στην επιτυχία που αναζητάς. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς αρνητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία στις άσχημες καταστάσεις στη σχέση σου. Και αν ψάχνεις για ταίρι, η Σελήνη από το Ζυγό σου δίνει πολύ ερωτισμό, για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις ή αν έχεις βάλει κάποιον στόχο, να τον κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου να δημιουργήσεις αντιπαλότητες σε σχέση με τους συνεργάτες σου, από το πολύ άγχος που θα έχεις. Μείνε συγκεντρωμένος στο αντικείμενό σου και, με λίγη παραπάνω εργασία, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Στα οικονομικά, φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας.
 myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...