Πέντε ομάδες από πανεπιστήμια της χώρας μας παρουσίασαν τις καινοτόμες ιδέες τους σε προϊόντα βασισμένα σε καρπούς και συστατικά της ελληνικής φύσης και βραβεύτηκαν από το Σύνδεσμο Ελληνικών βιομηχανιών τροφίμων.
Το πρώτο βραβείο κατέκτησε μια τετραμελής ομάδα από το Εθνικό Μετσόβιο πολυτεχνείο με το cereal 4, μια βάση δημητριακών, νόστιμη και θρεπτική.
Η ομάδα του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου παρουσίασε ένα προϊόν υψηλής προστιθέμενης αξίας με βάση την πράσινη ελιά , το οποίο ενισχύει το ανοσοποιητικό. Μια άλλη ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου παρουσίασε μια μαρμελάδα με φράουλα βιολογικής προέλευσης και στέκια…
Star.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου