Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Πέντε ομάδες από πανεπιστήμια της Ελλαδος βραβεύτηκαν από το Σύνδεσμο Ελληνικών βιομηχανιών τροφίμων


Πέντε ομάδες από πανεπιστήμια της χώρας μας παρουσίασαν τις καινοτόμες ιδέες τους σε προϊόντα βασισμένα σε καρπούς και συστατικά  της ελληνικής φύσης και βραβεύτηκαν από το Σύνδεσμο Ελληνικών βιομηχανιών τροφίμων.


Το πρώτο βραβείο κατέκτησε μια τετραμελής ομάδα από το Εθνικό Μετσόβιο πολυτεχνείο με το cereal 4, μια βάση δημητριακών, νόστιμη και θρεπτική.

Η ομάδα του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου παρουσίασε ένα προϊόν υψηλής προστιθέμενης αξίας με βάση την πράσινη ελιά , το οποίο ενισχύει το ανοσοποιητικό. Μια άλλη ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου παρουσίασε μια μαρμελάδα με φράουλα βιολογικής προέλευσης και στέκια…

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...