Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ντισκοτέκ για παιδιά από τεσσάρων έως δώδεκα ετών - Τα πιτσιρίκια απέκτησαν το δικό τους στέκι!


Τα πιτσιρίκια απέκτησαν το δικό τους στέκι! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα λειτουργεί ένας χώρος ως club μόνο για παιδιά! 


Η ντισκοτέκ για παιδιά από τεσσάρων έως δώδεκα ετών «Disco Ζουζούνια» λειτουργεί σε έναν χώρο που είναι πραγματικό club, με παιδικά τραγούδια που παίζει DJ, ενώ μέχρι σήμερα οτιδήποτε παρόμοιο γινόταν σε παιδότοπους που έπαιζαν μουσική από CD.

Ολο το προσωπικό της ντίσκο είναι ντυμένο με ρούχα παιδικών ηρώων (Σεραφίνο, Μπομπ Σφουγγαράκης κ.λπ.). Σε όλα τα παιδιά δίνονται εντελώς δωρεάν δώρα ιδιαίτερης αξίας (μπάλες ποδοσφαίρου, αυτοκινούμενα με μπαταρίες κ.λπ.) και εκτός από το εισιτήριό τους (αξίας 9 ευρώ μαζί με τον συνοδό του ανηλίκου) δεν πληρώνουν τίποτε άλλο. 

Με μουσικά χορευτικά προγράμματα, με κυρίαρχο στοιχείο τους τον παιδαγωγικό χαρακτήρα και ειδικά τραγούδια για παιδιά, επαγγελματίες διπλωματούχοι παιδαγωγοί συνδυάζουν τη μουσικοκινητική με την ελεύθερη έκφραση, έτσι ώστε η ομαδοποίηση των «μικρών φίλων» σε μια μεγάλη πίστα κάτω από τη λάμψη των φωτορυθμικών και της μουσικής του DJ να «ξεδιπλώνει» τη σωματική τους δυναμική με χορευτικό ρυθμό.

Κάθε παιδί έχει τη δυνατότητα για απεριόριστη κατανάλωση χυμών, αναψυκτικών και ποπ-κορν, ενώ για τους γονείς που θα θαυμάζουν τον αυριανό... Τζον Τραβόλτα ή τη μικρή τους... Σακίρα υπάρχει απεριόριστη κατανάλωση καφέ, μπίρας και ποπ-κορν. 

Στο τέλος του προγράμματος όλα τα παιδιά μαζί με τη μοναδική εμπειρία θα φύγουν και με μια αγκαλιά δώρα. Η έναρξη της λειτουργίας της «Disco Ζουζούνια», που βρίσκεται στη Λ. Συγγρού 137, θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 31 Μαρτίου 2013. 

Κάθε Κυριακή λοιπόν, στις 11.00 το πρωί τα παιδιά πάνε... clubbing, απολαμβάνοντας χορό, τραγούδι, αλλά και τα κόλπα των κλόουν και των ταχυδακτυλουργών.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...