Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Φραστική επίθεση από δύο πολίτες που μιλούσαν εξ ονόματος της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο Νίκος Μπίστης


Φραστική επίθεση από δύο πολίτες που μιλούσαν εξ ονόματος της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε ότι δέχθηκε το πρωί ο Νίκος Μπίστης, μέλος της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.


Όπως τόνισε ο ίδιος, την ώρα που περπατούσε στην παραλία του Φλοίσβου, ένας πολίτης τον πλησίασε και τον εξύβρισε. Λίγη ώρα αργότερα όταν έπινε καφέ με φίλο του στην ίδια περιοχή, «ο ίδιος πολίτης εμφανίστηκε με έναν ποδηλάτη και άρχισαν πάλι να με καθυβρίζουν» επεσήμανε ο κ. Μπίστης.

«Πρέπει να σπάσει ο φόβος, δεν είναι δυνατόν να το αφήσουμε αυτό να συμβαίνει» κατέληξε ο ίδιος.

ΔΗΜΑΡ: Η Δημοκρατία δεν φοβάται τους νοσταλγούς του φασισμού

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το περιστατικό και προειδοποιεί τη Χρυσή Αυγή ότι η Δημοκρατία δεν φοβάται τους νοσταλγούς του φασισμού εξέδωσε η Δημοκρατική Αριστερά.

«Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε μάρτυρες απροκάλυπτων επιθέσεων από βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ακροδεξιούς τραμπούκους κατά δημοκρατικών πολιτών. Σήμερα το πρωί ακροδεξιοί στο Παλαιό Φάληρο προπηλάκισαν και απείλησαν τον Νίκο Μπίστη και μετά την αντίδρασή του και την ειδοποίηση της αστυνομίας, εξαφανίστηκαν. Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ είχε υπερασπιστεί με σθένος το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης και της δημιουργίας, μόλις πριν λίγες μέρες στο Χυτήριο. Φαίνεται πως η δράση του αυτή ενόχλησε αυτούς που επιθυμούν ένα καθεστώς με τους δικούς τους κανόνες, χωρίς ελευθερίες και δικαιώματα» αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

«Τους λέμε ότι η δική μας Δημοκρατία δεν φοβάται. Θα δώσει απαντήσεις, όπως έδινε πάντα σε εποχές που οι νοσταλγοί του φασισμού, έκαναν κάθε τι για να την υπονομεύσουν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...