Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Zωδια για 16/09/2012 Κυριακη


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στην φιλική για εσένα Παρθένο, η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις, που θα ανεβάσουν το ηθικό αλλά και τη διάθεσή σου.
Ακόμα και οι άνθρωποι του
περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, θα έχεις τη δυνατότητα και την διάθεση να αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες, για να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας. Ό,τι είχες αφήσει στην τύχη του, θα το αναλάβεις προσωπικά και θα τα καταφέρεις περίφημα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν ένα κλίμα που σε επηρεάζει έντονα, και λόγω της ισχυρής ευαισθησίας σου, αποσυντονίζεσαι και δεν ξέρεις τον τρόπο να τα αντιμετωπίσεις. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου, για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που προκύπτουν και μείνε ρεαλιστής.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως η σειρά που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου να ξεκινά από τον προσωπικό σου χώρο, και σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στην Παρθένο, είναι μία καλή ημέρα για να το κάνεις. Ξεκίνησε λοιπόν από αυτό, βάλε τις απαιτούμενες προτεραιότητες και μετά ασχολήσου με πιο σοβαρά και σημαντικά θέματα, που απαιτούν προσεχτικό χειρισμό.
ΛΕΩΝ
Αυτήν την Κυριακή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στην Παρθένο, είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις, σε αυτά που σε αφορούν άμεσα. Μην αποφεύγεις να κάνεις κάτι, με το άλλοθι ότι θα αναλάβουν δράση κάποιοι άλλοι. Πάντως η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να λύσεις προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό. Σε αυτή την προσπάθεια θα σε βοηθήσουν και κάποιοι καλοί φίλοι.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή Κυριακή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Όμως, μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά να είσαι ανοιχτός να ακούσεις κι άλλες απόψεις και να μην γίνεσαι επίμονος, μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.
ΖΥΓΟΣ
Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικές τους υποθέσεις και θα σε βαρύνουν αρκετά με τα προβλήματά τους. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες, που πρέπει να τακτοποιήσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλύτερα σήμερα, να μείνεις μακριά από κάποια άτομα, που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση, γιατί θα σε πάρει από κάτω και μετά άντε να σηκωθείς!!! Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε συγκρούσεις και να στεναχωριέσαι. Γενικά, επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, και έτσι πρέπει να την αφήσεις να εξελιχθεί. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις, επειδή δεν έχεις με τίποτα πιο δημιουργικό να ασχοληθείς. Προτίμησε την ειλικρίνεια, για να μην βρεθείς μπλεγμένος και εκτεθειμένος.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να μην πελαγώσεις και χαθείς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στην Παρθένο, σε βρίσκει δυναμικό και αποφασισμένο για όλα. Κάποια θέματα βρίσκουν λύση και εσύ είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία, που παρουσιάζεται μπροστά σου. Η επιρροή της σε κάνει να πετυχαίνεις σε όλα αυτά, με τα οποία καταπιάνεσαι.
ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα, μάλλον τα πόδια σου δεν πατάνε στη γη! Παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...