Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συμμετείχε κανονικά και στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στη Μάλαγα!


H προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το μεγάλο παιχνίδι με τη Μάλαγα ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με την τελευταία προπόνηση επί ισπανικού εδάφους
το βράδυ της Τρίτης και ο "πράσινοι" είναι πανέτοιμοι να παλέψουν την Τετάρτη στο "Ροσαλέδα" για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, συμμετείχε σε φουλ ρυθμούς στο δίτερμα, έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πλέον ο Φερέιρα καλείται να αποφασίσει αν θα τον ρίξει στη μάχη από το ξεκίνημα του αγώνα ή θα τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή και προτιμήσει τον Ουρουγουανό Φορναρόλι για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός απέφυγε να ανοίξει και πάλι τα χαρτιά του για το αρχικό σχήμα αλλά όπως όλα δείχνουν η 11αδα του Παναθηναϊκού θα αποτελείται από τους: Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνη, Ζέκα, Μαυρία, Σισοκό και Χριστοδουλόπουλο ή Φορναρόλι.

Στο μεταξύ, στον Παναθηναϊκό θεωρούν τυπικό το ζήτημα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την εγγυητική επιστολή, δεν ανησυχούν και πιστεύουν ότι την Παρασκευή θα πάρουν την άδεια για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών την Τρίτη και τους ζήτησε να στηρίξουν την ομάδα και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδων, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.
Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...