Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Παγωτό κεράσι!

ΥΛΙΚΑ

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
150 γρ. άχνη

500 γρ. φυτική σαντιγί μόρφατ
5 κούπες φρέσκο γάλα (παγωμένο) 
5 κουτ. σούπας γλυκό κεράσι (χωρίς το σιρόπι) 
100 γρ. σταγόνες κουβερτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μίξερ τη μόρφατ και τη χτυπάμε με την άχνη για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το φρέσκο και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και χτυπάμε για αλλά 5 λεπτά περίπου. Έπειτα ρίχνουμε και τα κερασιά μέσα και ανακατεύουμε καλά.Το αφήνουμε στην κατάψυξη 5 ώρες περίπου να παγώσει. Σερβίρουμε σε μπάλες και γαρνίρουμε με φρέσκα κερασιά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...