ΥΛΙΚΑ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
150 γρ. άχνη
500 γρ. φυτική σαντιγί μόρφατ
5 κούπες φρέσκο γάλα (παγωμένο)
5 κουτ. σούπας γλυκό κεράσι (χωρίς το σιρόπι)
100 γρ. σταγόνες κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μίξερ τη μόρφατ και τη χτυπάμε με την άχνη για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το φρέσκο και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και χτυπάμε για αλλά 5 λεπτά περίπου. Έπειτα ρίχνουμε και τα κερασιά μέσα και ανακατεύουμε καλά.Το αφήνουμε στην κατάψυξη 5 ώρες περίπου να παγώσει. Σερβίρουμε σε μπάλες και γαρνίρουμε με φρέσκα κερασιά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
150 γρ. άχνη
500 γρ. φυτική σαντιγί μόρφατ
5 κούπες φρέσκο γάλα (παγωμένο)
5 κουτ. σούπας γλυκό κεράσι (χωρίς το σιρόπι)
100 γρ. σταγόνες κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μίξερ τη μόρφατ και τη χτυπάμε με την άχνη για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το φρέσκο και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και χτυπάμε για αλλά 5 λεπτά περίπου. Έπειτα ρίχνουμε και τα κερασιά μέσα και ανακατεύουμε καλά.Το αφήνουμε στην κατάψυξη 5 ώρες περίπου να παγώσει. Σερβίρουμε σε μπάλες και γαρνίρουμε με φρέσκα κερασιά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου