Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Αρακάς με ρύζι !

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό αρακά
1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τον αρακά και τον στραγγίζουμε.
Πλένουμε το ρύζι καλά και το βράζουμε, στραγγίζουμε και το ξεπλένουμε με ζεστό νερό.
Ξανά στραγγίζουμε καλά.
Ανακατεύουμε τον αρακά με το ρύζι και περιχύνουμε το φαγητό με το λιωμένο βούτυρο. Το βάζουμε σε φόρμα και το διατηρούμε ζεστό σε χλιαρό φούρνο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...