Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ζωδια για 08/08/2012

ΚΡΙΟΣ
Δεν θα αισθάνεστε σήμερα και τόσο άνετα με κάποια άτομα. Θα έχετε άγχος, ένταση και αμφιβολίες στον συναισθηματικό σας τομέα σχετικά με το αν σας αγαπάει πραγματικά ο σύντροφος σας. Θα κάνετε πολλές συζητήσεις με τον σύντροφο σας και θα πρέπει να παραμερίσετε τους εγωισμούς ασχολούμενοι σοβαρά με την σχέση σας αν θέλετε να υπάρξει διάρκεια. Θα πρέπει να περιορίσετε τα έντονα πάθη και τις ζήλιες σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχετε ενέργεια και διάθεση για δημιουργικές αλλαγές. Θα βρεθείτε σε ευχάριστη παρέα αλλά προσέξτε την τάση σας για υπερβολές και εκκεντρικές αλλαγές. Θα ανανεώσετε την σχέση σας βρίσκοντας νέους κώδικες επικοινωνίας με τον σύντροφο σας. Παρά τις δυσκολίες, αρκετά καλές θα είναι οι προοπτικές στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην καταπνίγετε τις δικές σας ανάγκες. Προσέξτε καλά τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και τις κινήσεις των άλλων και πάρτε τις αποφάσεις σας με σύνεση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Χαλαρώστε και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας γιατί θα αισθανθείτε σωματική κούραση και ταλαιπωρία εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων σας. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Φροντίστε να ηρεμήσετε παραμερίζοντας τους εγωισμούς και τις υπερβολικές σας απαιτήσεις. Θα νιώθετε κουρασμένοι και θα χρειαστεί να λύσετε με διάλογο τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν τώρα. Στα οικονομικά σας, οι χειρισμοί σας θα πρέπει να είναι παρά πολύ έξυπνοι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις συναλλαγές σας θα πρέπει να δείξετε υπομονή και κατανόηση και κυρίως με τους συνεργάτες σας. Εκφράστε την αγάπη σας προς το σύντροφο σας και μην αφήσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας να επηρεάσουν τα συναισθήματα σας. Η ρουτίνα σας έχει κουράσει, με αποτέλεσμα να παραμελείτε τον εαυτό σας εξ αιτίας του άγχους και των καθυστερήσεων. Αξιοποιήστε την πείρα σας και μην επιχειρήσετε νέα οικονομικά ανοίγματα, παρά τις όποιες εγγυήσεις σας δίνονται.
ΛΕΩΝ
Δεν θα μείνετε αδιάφοροι για την βελτίωση της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Η αγάπη που θα δείξετε στον ερωτικό σας σύντροφο θα εκφρασθεί έντονα τώρα και θα εξομαλύνει την σχέση σας. Όσοι είστε μόνοι, έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε το άλλο σας μισό. Οι οικονομικές σας συναλλαγές θα εξελίσσονται σχετικά δύσκολα το τελευταίο διάστημα. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή για να επιτύχετε ευνοϊκούς όρους διότι υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην απαιτείτε από τους άλλους περισσότερα απ’ όσα μπορούν να σας δώσουν. Ευνοείται κάθε συναλλαγή αυτό το καιρό γι’ αυτό τακτοποιήστε άμεσα κάθε οικονομική εκκρεμότητα που έχετε από το παρελθόν. Με την αντοχή και την τόλμη σας θα δεχτείτε νέες προτάσεις για συνεργασία. Θα υπάρξουν νέες δράσεις και πρωτοβουλίες. Προσπαθήστε να κάνετε καινούργια πράγματα για να φτιάξει η διάθεση σας. Θα είστε όχι μόνο γοητευτικοί αλλά και πολύ επικοινωνιακοί.
ΖΥΓΟΣ
Τα οικονομικά σας θέματα και η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σας θα σας απασχολήσουν έντονα. Φανείτε υπομονετικοί και ευέλικτοι και αναβάλλετε νέα ξεκινήματα κάθε είδους. Θα παρουσιαστούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα σας χαλάσουν την διάθεση. Ξαφνικά έξοδα και δαπάνες θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Η υπερβολική κούραση θα σας ταλαιπωρήσει ψυχικά. Στον επαγγελματικό σας τομέα, ορισμένες καταστάσεις θα σας προβληματίσουν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα υπάρξουν καθυστερήσεις και ασυνεννοησία στη διεκπεραίωση των επαγγελματικών σας θεμάτων. Αυτό τον καιρό θα νιώθετε παραμελημένοι από πρόσωπα στα οποία υπολογίζατε. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους συναδέλφους σας που αμφιβάλλουν για τις αποφάσεις και την στάση σας. Θα χρειαστεί να δείξετε πολλή προσοχή για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και η διάθεση σας θα είναι περισσότερο ανοικτή και ευχάριστη με αποτέλεσμα να προσελκύσετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Με τις μεθοδικές και υπεύθυνες προσπάθειες σας, να είστε σίγουροι πως οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Οι εξελίξεις στη ζωή σας θα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Θα σκέφτεστε δύο φορές πριν αποφασίσετε οτιδήποτε. Αν γυρίσετε πίσω σε άτομα που αφήσατε πίσω, εξετάστε και πάλι την σχέση σας μαζί τους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ'
Με την λογική και την πρακτικότητα σας, τα βήματα σας για άνοδο θα είναι πιο δραστικά. Όσοι είστε μόνοι, θα γοητεύσετε κάποιο άτομο που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τις φιλικές σας σχέσεις. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους για νέα ξεκινήματα. Αποφύγετε να διεκδικήσετε λανθασμένες καταστάσεις γιατί θα δημιουργήσετε συγκρούσεις και συναισθηματικά μπερδέματα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα επαγγελματικά σας, θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τις ιδέες σας παρά τις διαφωνίες που θα υπάρξουν με τους άλλους. Προσπαθήστε να καταλάβετε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σας εάν δεν θέλετε να οδηγήσετε τον δεσμό σας στο τέλος. Θα είστε μπερδεμένοι ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα σας. Μην ενδώσετε σε εφήμερες ερωτικές καταστάσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος απογοήτευσης που θα σας πληγώσει.
ΙΧΘΥΣ
Δώστε προσοχή στη στάση που έχετε απέναντι σε κάποια άτομα μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μην βιαστείτε να κλείσετε νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Θα κατορθώσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και στη συνέχεια με όλους τους άλλους. Μην πιστεύετε τις υποσχέσεις που ακούτε, γιατί τίποτα δεν εγγυάται την αξιοπιστία τους. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας δώσει μια σημαντική χαρά. Μην παρασυρθείτε σε καινούργια έξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...