Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ!


Η Καλλιθέα υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο τη νίκη της με 3-1 επί του Αρη στο πρώτο ματς και μολονότι ηττήθηκε (1-2), εξασφάλισε την πρόκρισή της στις 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Κύπελλο.
Ο ΠΑΣ πήρε νίκη (2-0) και πρόκριση απέναντι στον Πανσερραϊκό. 

Στο «Κλ. Βικελίδης», η  Καλλιθέα πέτυχε το γκολ που ζητούσε, κράτησε στην άμυνα μετά την αποβολή του Καλτσά (65') και προκρίθηκε σε βάρος του Αρη. Τώρα, η ομάδα του Παπακώστα θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στο 28' ο Σουνάς με πλασέ έκανε το 1-0 για τον Αρη και έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους. Ωστόσο, η Καλλιθέα φρόντισε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα και στο 57' ισοφάρισε με τον Ντακόλ. Το 2-1 για τον Αρη σημείωσε στο 82' ο Πουλίδο. Στη συνέχεια ο Αρης πίεσε την εστία του Κατσούλη, δεν κατάφερε όμως να φτάσει στο 3-1 και την παράταση.

Διαιτητής: Ντίτσος.

Κόκκινη: Καλτσάς(65').

Κίτρινες: Ατματζίδης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Ντα Σίλβα, Σεμπέκος, Κατσούλης.

Αρης: Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης(59' Αγγελούδης), Κοέλιο.

Καλλιθέα: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Φραγκής(86' Σεμπέκος), Φερέιρα, Ντα Σίλβα(68' Κατσικογιάννης), Καλτσάς, Ατματζίδης, Μαρουκάκης(76' Πλάτανος), Ντακόλ.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος και πήρε εύκολα την πρόκριση κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο  ΠΑΣ  στις Σέρρες έφτασε στο 2-0 με χαρακτηριστική άνεση.
Το 0-1 από τον Νικλητσιώτη στο 34' και το 0-2 από τον Ιλιτς στο 56'.

Διαιτητής: Αμπάρκιολης.

Κίτρινες: Καρακώστας, Τσούτσης, Καρασαλίδης, Πάντος.

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ(69' Γιαννόπουλος), Μπριλάκης, Καρακώστας(59' Παντελιάδης), Καρασαλίδης, Παρασκευαϊδης, Ανάκογλου, Κιάσσος, Κόντος, Τσούτσης(55' Δ. Τριανταφύλλου), Σερέκας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης, Λίλα, Μιχαήλ, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Πάντος(62' Ντάσιος), Τσουκαλάς, Γεωργίου(70' Βίλα), Νικλητσιώτης, Ντε Βισέντι (81' Ιωάννου), Ιλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...