Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ο Tom Cruise και ο νεος ερωτας του (ποτε προλαβε!)


Δύο εβδομάδες μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο Tom Cruise και η Katie Holmes, συμφώνησαν για το διαζύγιό τους. 

Χάρη στη συμφωνία αυτή, οι δύο ηθοποιοί θα αποφύγουν μια μακρόχρονη δικαστική διαμάχη στην οποία η αφοσίωση του Cruise στην Εκκλησία της Σαϊεντολογίας αναμενόταν να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Και αυτό επειδή, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ένας από τους λόγους που ώθησαν την Holmes να ζητήσει διαζύγιο ήταν το γεγονός ότι δεν επιθυμούσε να μεγαλώσει την 6χρονη κόρη της, Σούρι, με βάση το δόγμα της Σαϊεντολογίας.
Οι δυο ηθοποιοί φαίνεται πως πλέον ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους και κοιτάνε να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Όσον αφορά την Katie, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που τη δείχνουν ανανεωμένη και ευδιάθετη. Εικόνες που δεν θυμίζαν σε τίποτα την κουρασμένη και στεναχωρημένη Katie, τις πρώτες μέρες της ανακοίνωσης του χωρισμού της με τον Tom.
Από την άλλη πλευρά, ο γοητευτικός ηθοποιός προκειμένου να ξεφύγει το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία και φαίνεται πως αυτό τον έχει ωφελήσει. Η καινούργια του ταινία υπόσχεται ατελείωτη δράση και αρκετά ειδικά εφέ.
Να σημειωθεί ότι η συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία, Olga Kurylenko φαίνεται να του έχει κλέψει την καρδιά, αφού και στις πρόσφατες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας οι δύο ηθοποιοί δείχνουν να έχουν τρομερή χημεία και όπως ήταν φυσικό το πρώτο φιλί δεν άργησε να έρθει!
Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν η πανέμορφη Olga Kurylenko θα κλέψει την καρδιά του Tom και θα τον κάνει να ξεπεράσει το χωρισμό του με την Katie.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...