Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

'Power of the night' - Heavy metal festival στη Λευκωσία


Διεξάγεται στη Λευκωσία για έβδομη συνεχή χρονιά το διήμερο υπαίθριο heavy metal φεστιβάλ POWER OF THE NIGHT. Το φεστιβάλ έχει πλέον γίνει θεσμός και όπως κάθε χρονιά είναι και φέτος αφιερωμένο στη μνήμη αυτών που χάθηκαν στο δρόμο.

Το φεστιβάλ προσελκύει κάθε χρόνο αρκετούς φίλους της heavy metal μουσικής ενώ πρόσφατα άρχισε να προσελκύει και οπαδούς από το εξωτερικό, κάτι πολύ σημαντικό για την Κυπριακή metal σκηνή.
Φέτος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιουλίου στην εσωτερική αυλή του Πανεπιστημίου Κύπρου. Headliners της πρώτης βραδιάς θα είναι οι θρυλικοί PRAYING MANTIS από το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Έλληνες POWERCRUE, ενώ θα συμμετέχουν ακόμη τρία γνωστά κυπριακά συγκροτήματα, οι HARDRAW, LETHAL SAINT και TEROR.
Την δεύτερη ημέρα headliners θα είναι οι επίσης θρύλοι της κλασσικής heavy metal CLOVEN HOOF από το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ιταλοί epic/progressive DARK QUARTERER. Τη βραδιά συμπληρώνουν επίσης τα Κυπριακά συγκροτήματα R.U.S.T., SOLITARY SABRED και DRAGONBREATH.
Στο χώρο θα υπάρχει άφθονο φαγητό και ποτό ενώ θα διατίθεται επίσης και merchandise των συκγροτημάτων καθώς επίσης και ειδικός χώρος για παιχνίδια. Θα είναι σίγουρα μια ακόμη πετυχημένη διοργάνωση, όπου όσοι παρευρεθούν θα περάσουν ευχάριστα αφού εξάλλου από τους κύριους στόχους του φεστιβάλ είναι η προώθηση της χαράς της ζωής, της ελευθερίας και της δημιουργικότητας. Χωρίς να αμελείται βέβαια η ασφάλεια και ο σεβασμός τόσο προς τον εαυτό μας όσο και προς τον συνάνθρωπο μας.
Για περισσότερες πληροφορίες στο 96557759 και στο www.potn-fest.com.
Διοργανωτές: R.U.S.T. και HARDRAW
Συνδιοργαντωές: Νεολαία Οικολόγων και Pitch Black Records Κύριος Χορηγός: Coffee Beanery Χορηγοί Επικοινωνίας: MADcy, deejay radio
Χορηγοί: Πανεπιστήμιο Κύπρου, earinos travel, Frank Sound, Isengard Fantasy Shop, M. Achilleos Ecodomiki Ltd, Steel Fortress Rehearsal Studio, Rocka Rolla, cy-metal.com
Υποστηρικτές: Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Νεολαία Οικολόγων
music.net.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...